Papa worstelt om met drieling de koelkast te overvallen in grappige video

Papa worstelt om met drieling de koelkast te overvallen in grappige video

Deze triplet-peuters voerden een gecoördineerde inval uit op de gezinskoelkast – en papa kon het nauwelijks bijhouden.

‘Nee,’ zei geërgerde vader Xavier Rogers, terwijl hij voor de zoveelste keer een van zijn kinderen bij elkaar haalde op weg naar de koelkast. Net toen hij een baby uit de weg kreeg, bereikte een andere de onderste plank.

“Gewoon een normale dag hier lol”, mamma Maria, 21, onderschrift van een video van de schattige koelkastaanval van de kinderen. ‘Ik vind het geweldig dat Xavier veel meer geduld heeft dan ik.’

Maria plaatste de nu virale video van drielingen Elliot, Elijah en Sophia (de jongens zijn een identieke tweeling) in mei op haar Facebook. Xavier en Maria nemen hun kleine komieken op voordat ze in april 2019 werden geboren en plaatsten de clips op een YouTube-kanaal genaamd Rogers 3x Family.

De familie in San Antonio, Texas, heeft het kanaal gebruikt om de onthulling, bevalling, naam onthullingen en updates van de baby’s te documenteren, ook wanneer de baby’s elkaar voor het eerst ontmoet op Moederdag.

“Het is gek, hij is als een heel pond groter dan zijn broer”, merkte Maria op in de video, terwijl de baby’s op haar schoot lagen.

De kinderen zijn verre van camera-verlegen gebleken, en hun gelukkige ouders hebben er gebruik van gemaakt door hun jeugd uitvoerig te documenteren vanuit hun eerste verjaardag Naar hun eerste roadtrip naar Austin en Santa ontmoeten.

Op een ander moment van opbeurend Texaans tripletnieuws tijdens de coronaviruspandemie, versloeg een zwangere vrouw COVID-19 – en daarna weken later drie gezonde baby’s.

READ  North Carolina Football: Game-by-Game Voorspellingen voor 2020

“Als moeder wil je controle, maar op dit moment moet je accepteren dat je niet alles onder controle hebt”, zei de nieuwe moeder van de drieling in een Facebook-bericht.

“Ontmoet de #firecracker die # COVID19 versloeg tijdens haar derde trimester en vervolgens gezonde #triplets afleverde met een houding die helderder was dan vuurwerk op de #FourthofJuly”, schreef het ziekenhuis naast de foto van de moeder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *