Pilgrim speelt een Thanksgiving-wedstrijd tegen Johnston nadat zijn tegenstander, Toll Gate

Warwick, RI (WPRI) – De afgelopen vijf jaar zijn elke Thanksgiving-ochtend twee middelbare scholen in Warwick verhuisd.

Maar dit jaar werd die traditie officieel doorbroken.

12 News heeft vernomen dat Toll Gate High School zich heeft teruggetrokken uit de jaarlijkse competitiewedstrijd vanwege een gebrek aan spelers.

James Stringfellow, coach van het Toll Gates-voetbalteam, zei dat hij van manager Candice Calorie hoorde kort nadat ze uit een urenlange vergadering over de kwestie kwam.

“Ik kreeg net een telefoontje dat de wedstrijd was geannuleerd en dat was het dan”, zei Stringfellow. Hij legde niet uit waarom het team niet kon deelnemen.

De annulering komt te midden van de COVID-uitbraak in Pilgrim, die Ze was eerder deze maand gerelateerd aan Homecoming.

Kort nadat de school vanwege de uitbraak overging op afstandsonderwijs, De school heeft een nieuwe waarnemend directeur aangesteldHij legde niet uit waarom regisseur Gerald Habershaw was vervangen.

Geen van de zaken is in verband gebracht met het voetbalteam, Blake Simpson, coach van Pilgrim Football Club.

Simpson hoorde pas dinsdagmiddag van de beslissing van Toll Gate. Hij zei dat zijn team teleurgesteld was toen hij hoorde dat ze Toll Gate niet zouden tegenkomen, vooral nadat de wedstrijd van vorig jaar werd afgelast vanwege de pandemie.

Maar zelfs nadat hij hoorde dat het Thanksgiving-spel in gevaar was, zei Simpson dat zijn team toch bleef trainen.

“Gewoon om klaar te zijn en te hopen dat iemand uit het Thanksgiving-spel komt en een ander spel kan spelen”, zei Simpson.

Toen Simpson hoorde dat Toll Gate zich had teruggetrokken, begon hij onmiddellijk te brainstormen over ideeën om het seizoen kort te houden.

READ  Nintendo Switch-bundel op voorraad op Black Friday? Controleer de inventaris bij Best Buy, Amazon en Walmart

“Ik heb een beetje nagedacht over welke andere opties we hadden,” zei Simpson.

Toen herinnerde hij zich dat het voetbalteam van Johnston High School twee weken geleden had gebeld met de vraag of er teams beschikbaar waren om op Thanksgiving te spelen.

Nadat Simpson contact had opgenomen met de hoofdcoach van Johnston, besloten ze dat Pilgrim donderdagochtend Johnston zou ontmoeten.

Stringfellow zei dat zijn team verheugd is om nog een laatste wedstrijd onder hun riem te hebben.

“Ze zijn gewoon opgewonden”, zei hij. “Ik bedoel, het kon ze niet echt schelen met wie we zouden spelen. Als het alleen om onszelf zou gaan, zouden ze nog steeds enthousiast zijn om op Thanksgiving te spelen, omdat het een geweldige voetbaltraditie op de middelbare school is. “

Senior Pilgrim Daniel Halliwell zei dat hoewel hij van streek was toen hij hoorde dat hij tijdens Thanksgiving geen laatste kans zou krijgen om zijn tegenstander te verslaan, hij dankbaar is voor de kans om te spelen.

“De afgelopen jaren wilde ik alleen maar eindigen met een overwinning bij Toll Jet en in staat zijn om tegen de tegenstander van de stad te spelen en de traditie in ere te houden”, legde Halliwell uit. “Maar Johnston is een beetje beter dan Toll Gate, dus we gaan er veel plezier aan beleven.”

Pilgrim Connor Widmer zei dat hoewel hij ook teleurgesteld was om te horen dat ze niet tegen Toll Gate zouden spelen, hij erg blij is dat ze voor de laatste keer naar het veld zullen blijven gaan.

READ  Trabzonspor vs Roma: opstelling en spelreeks

“Het is een traditie sinds mijn eerste jaar [play Toll Gate]zei Widmer. “Het is een beetje jammer dat we die traditie niet kunnen behouden, maar dat is wat het is.”

De vlucht vertrekt om 10.00 uur op Thanksgiving Day op Pilgrim High School.

More from Madison Garrett
Ierse tafelranglijst 2021 game per game
ARLINGTON, Texas – 29 DECEMBER: Een voetbalfan van de Notre Dame zwaait...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *