Pokemon Unite PC-releasedatum: alles wat we weten

Na de eerste lancering op de Nintendo Switch, zal TiMi Studios MOBA in september 2021 debuteren op iOS en Android. Hier is alles wat we weten over wanneer Pokemon Unite PC ook samen met andere platforms wordt gelanceerd.

Pokemon Unite is tot nu toe een enorme hit sinds het in juli op de Nintendo Switch debuteerde. Mobiele gamers die in de titel van de beste gratis game willen springen, hoeven niet langer te wachten vanwege de multiplayer-releases op iOS en Android op 22 september.

Coaches die liever games op de pc spelen, vragen zich misschien af ​​wanneer MOBA op de desktop komt. Dit is wat we van hem weten TiMi Studios’ Van plan om Pokemon Unite naar pc te brengen.

The Pokemon Company / TiMi Studios

Wanneer kunnen pc-spelers in de Pokemon Unite springen?

Pokemon Unite PC-releasedatum

Toen Pokemon Unite voor het eerst werd onthuld in 2020, kondigde de Chinese ontwikkelaar aan dat MOBA daadwerkelijk exclusief voor de Nintendo Switch zou verschijnen. De mobiele versie werd twee maanden later op 22 september 2021 onthuld.

Interessant is dat de pc afwezig was in TiMi Studio’s eerste aankondiging van teamgebaseerde multiplayer. Pokémon UNITE wordt op 21 juli 2021 uitgebracht voor Nintendo Switch-systemen. Het zal in september 2021 beschikbaar zijn op mobiele apparaten.

Helaas hebben Nintendo noch de ontwikkelaar een update gegeven over de officiële releasedatum van de pc. Op dit moment lijkt de gratis MOBA-game alleen op Switch, iOS en Android te worden gespeeld.

Hoe speel je Pokemon Unite op pc

Pokemon Unite Android Play Store
Google Play Store

Er zijn manieren om de mobiele versie op pc uit te voeren.

READ  Penn Shooting guard Matteus Case is geport naar pc

Hoewel Pokemon Unite niet officieel is aangekondigd voor pc, kunnen spelers het technisch gezien vanaf 22 september 2021 op desktop spelen. Nu de titel zijn mobiele debuut maakt, zijn er oplossingen om de game op een pc te krijgen.

Een van de meest populaire programma’s om dit te doen is: BlueStacks. De software emuleert Android op de desktop, waardoor gebruikers Unite vanuit een bestand kunnen downloaden Google Play Store En voer het uit op uw computer.


Gezien de verbazingwekkende populariteit van Pokemon Unite op de Nintendo Switch, zou de release op iOS en Android moeten helpen het spelersbestand op te blazen door het beschikbaar te maken op meerdere apparaten met cross-play-opties.

Het zou schokkend zijn als MOBA niet eindelijk op een officiële manier naar de pc zou komen. Het lijkt een gemiste kans om niet op Steam of de Epic Games Store te zijn. Alleen de tijd zal leren of TiMi Studios multiplayer naar de desktop brengt.

Written By
More from Max Mcgee

Steam Winter Sale: de beste deals voor pc-games

Steam Winter Sale biedt goede deals voor duizenden games, met grotere kortingen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *