Post de zaak Sushant Singh Rajput Karan Johar maakt zijn eerste optreden op sociale media op Onafhankelijkheidsdag

Karan Johar returns to social media post SSR case to celebrates Independence Day

Karan Johar@ Karanjohar / Instagram

Social media is de laatste tijd een razernij geweest en Bollywood heeft het moeilijk sinds COVID-19 en de vroegtijdige ondergang van Sushant Singh Rajput. Na veel pesten en haat die op zijn pad kwamen, was Bollywood-regisseur Karan Johar offline gegaan.

Zelfs tijdens zijn afwezigheid sneed het internet de producer-regisseur niet af en kwam zijn naam voortdurend naar voren. Karan Johar is echter weer online.

Karan Johar’s onafhankelijkheidsdag bericht

Karan Johar, die de harten en het scherm regeerde met zijn films en sociale mediaspel, werd gedwongen zich terug te trekken na de dood van Sushant Singh Rajput. De dood van de acteur schudde Bollywood als niets anders.

De Bollywood-regisseur die midden in het debat werd getrokken, vond geen genade en heeft er keihard over gezwegen. Het nepotisme-debat en wat het met talent in de branche deed, werd een fel debat dat nog steeds voortduurt. Karan Johar verscheen echter op Instagram met zijn post over de onafhankelijkheidsdag.

Op de 74e onafhankelijkheidsdag van India voegde Karan Johar zich bij de sterren om India te vieren. Schrijvend op Instagram zei de regisseur: “Aan onze grote natie … een schat aan cultuur, erfgoed en geschiedenis … #happyindependenceday … JAI HIND”

Karan Johar Instagram-bericht

Karan Johar’s onafhankelijkheidsdag bericht.@ Karanjohar / Instagram

Karan Johar heeft zich onopvallend gehouden sinds zijn naam in het debat ter sprake kwam, zelfs nu Bollywood nu CBI is gaan eisen voor Sushant Singh Rajput. Hopelijk krijgen we meer te zien van de regisseur.

Op het werkfront, Gunjan Saxena geproduceerd door Karan Johar’s Dharma Productions uitgebracht op 12 augustus met Janhvi Kapoor in de hoofdrol.

READ  Vermintide 2 in-game-evenement viert vijf jaar rattenjacht
Written By
More from Max Mcgee

Riot Games breidt ‘VALORANT Mobile’ uit nadat meer dan 14 miljoen pc-gamers zich sinds de oprichting elke maand wereldwijd aanmelden

taxatie Videogame-ontwikkelaar en uitgever Riot Games heeft aangekondigd dat gemiddeld meer dan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *