Verdediger Biswajit, die ISL-vrouw is in 2014, zegt dat zijn eetstalletje zijn laatste hoop is

ISL winner in 2014, defender Biswajit

Hij maakte deel uit van de geschiedenis toen ATK (toen Atletico de Kolkata) de inaugurele Indian Super League (ISL) -titel in 2014 ophief. Maar zes jaar later worstelt voetballer Biswajit Saha om de eindjes aan elkaar te knopen met zijn fastfood-joint dicht bij sluit de winkel na de COVID-19-pandemie.

Zonder club sinds 2018, toen een ernstige hamstringblessure tijdens het voorseizoen hem uit de ISL-campagne van Mumbai City FC heeft uitgesloten, heeft linksback Saha een terugkeer naar de sport gepland. Maar omdat het tijd kostte, had de 34-jarige die alle ATK-competitiewedstrijden speelde, behalve de halve finale en finale in hun campagne van 2014, een fastfood-joint geopend met zijn broer bij zijn huis in Bandel in het district Hooghly in West-Bengalen.

Te midden van een pandemische voetballer wendt Biswajit Saha zich tot zijn eetkraam

“Ik heb na 2018 geen profvoetbal gespeeld. Ik was in Valencia (Spanje) voor het seizoen met het team van Mumbai City FC en daar raakte ik zwaar geblesseerd. We zouden de volgende dag terugkeren naar Mumbai, maar ik raakte gewond “, vertelde Saha donderdag aan IANS.

“Er was dat jaar een Supercup. Ik speelde een wedstrijd en kwam als vervanger voor de tweede helft. 2018 was verspild en daarna nam ik de tijd om te herstellen. Het was toen dat mijn broer en ik besloten om dit fastfood te openen centrum om de familie te leiden “, zei Saha die getrouwd is met twee dochters.

Hoewel Saha de schemering van zijn carrière nadert, oefent hij nu en voelt hij zich in goede vorm. Het plan was om deel te nemen aan de Calcutta Football League (CFL), maar met de door COVID-19 veroorzaakte afsluiting die de wereld tot stilstand bracht, lijkt zijn verlangen om een ​​comeback te maken vanaf nu een verre droom.

READ  3 winnaars en 3 verliezers van de wedstrijd van pre-seizoen 2

“De sluiting heeft alles verpest. De winkel doet het niet geweldig. Er zijn maar weinig klanten vanwege de gezondheidscrisis. Wat betreft het maken van een comeback, ik werkte hard, maar ik word niet jonger. Dit (periode van geen voetbalactiviteit) zal mijn kansen verder aantasten, “zei Saha die ook speelde voor Mohun Bagan, Salgaocar en Sporting Clube de Goa in de I-League nadat hij op het toneel verscheen voor George Telegraph.

Amerikaans voetbal

IANS-foto’s

Het fortuin van de Saha lachte hem niet helemaal sinds de ISL-high van 2014. Uitgeleend aan Sporting Clube de Goa, werd hij alleen door ATK vastgehouden voor de franchise om later de rug toe te keren, waardoor hij in de steek bleef.

“Ik had vorig jaar de fastfoodwinkel gehuurd vóór Durga Puja. De huur is alles wat we hebben (om het gezin te runnen). Ik heb op dit moment niets anders te doen. Mijn twee dochters zijn zes jaar en drie jaar oud”, zei hij. Saha.

“Ik heb ook plannen om coaching op te nemen. Maar op dit moment lijkt het te ver van de realiteit af. Ik wil weer voetballen op topniveau. Doe mee aan de CFL en misschien aan de I-League. Ik zou vooruitgang hebben geboekt als deze afsluiting niet tussendoor was gekomen en alles had verpest. Nu worstelen we om de eindjes aan elkaar te knopen, ‘concludeerde de voetballer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *