Prime Gaming biedt een uitstekende moderne FPS als gratis spel

Prime Gaming biedt een uitstekende moderne FPS als gratis spel

Zin in een stoere moderne FPS-game tijdens de paasvakantie? Wat als het ook een gratis spel was met een lange inwisselperiode? Je moet geabonneerd zijn op een dienst om de code te krijgen, maar als je eenmaal dat adres hebt, kun je het voor altijd bewaren. Als je het nog niet uit de afbeelding hebt geraden, kun je Wolfenstein The New Order gratis krijgen als onderdeel van Amazon Prime Gaming.

Wolfenstein: The New Order uit 2014, ontwikkeld door MachineGames, de studio achter de aankomende videogame Indiana Jones, markeerde het begin van een renaissance voor de klassieke FPS-serie, en Je kunt het gratis krijgen op GOG tussen 6 april 2023 en 3 mei 2023.

Alles wat je nodig hebt is een Amazon Prime- of Prime Video-lidmaatschap om de Prime Gaming-deal te krijgen en zoals eerder vermeld, krijg je een code voor GOG, wat betekent dat je je kunt afmelden voor Amazon Prime en nog steeds eigenaar bent van Wolfenstein: The New Order, nee gestelde vragen.

Dishonored 2 kreeg eerder dit jaar dezelfde behandeling, dus het is geweldig om te zien dat er nog een moderne klassieker op grote schaal verkrijgbaar is die jullie misschien hebben gemist.

Het speelt zich af in de jaren zestig, waar de nazi’s de Tweede Wereldoorlog wonnen. Je neemt de wapens op als William ‘BJ’ Blazkowicz en start je tegenaanval op het systeem. The New Order brengt het tempo en de vuurgevechten van klassieke Wolfenstein-games tot leven en biedt tal van wapens, omgevingen en een fascinerende alternatieve geschiedenis om je tanden in te zetten. Als je verlangt naar een van de beste first-person shooter-campagnes waarmee je kunt rennen, dan zou deze game op je lijst moeten staan.

READ  De Starfield-update verwijdert onze favoriete bug, de geliefde huisdierensteen

Wat je ook doet dit paasweekend en daarna, er is genoeg te spelen, want Dying Light is ook gratis in de Epic Games Store, waardoor je nog meer gratis games krijgt die je misschien hebt gemist toen het voor het eerst werd uitgebracht.

Je kunt alle details van het gratis spel Wolfenstein: The New Order op Amazon vinden website.

Als je geen Amazon-abonnee bent en meer wilt weten, hebben we hier alles wat je moet weten over Prime Gaming. Als je in plaats daarvan andere geweldige games wilt spelen, hebben we de beste openwereldgames van het jaar bekeken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *