Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles verschijnt op 29 augustus in Noord-Amerika en op 1 september in Europa

Rhapsody: Marl Kingdom Chronicles verschijnt op 29 augustus in Noord-Amerika en op 1 september in Europa

Rhapsody: Chronicles of the Kingdom of Marlinclusief Rhapsody II: Lied van de kleine prinses En Rhapsody III: Herinneringen aan het koninkrijk MergelPlayStation 5, Switch en PC worden gelanceerd via Steam op 29 augustus in Noord-Amerika, 1 september in Europa en 8 september in Oceanië, zo maakte NIS America bekend.

Voor de pc-versie is elke game apart verkrijgbaar: Rhapsody II: Lied van de kleine prinses (stoom) En Rhapsody III: Herinneringen aan het koninkrijk Mergel (stoom).

Pre-orders voor de Limited Edition van $ 89,99 zijn nog steeds beschikbaar NIS Amerika online winkel. Inclusief een exemplaar van het Deluxe Edition hardcover kunstboek “Memories in Melody”, originele soundtrack op twee schijven “Ballad of the Little Princess”, originele soundtrack op twee schijven “Memories of Marl Kingdom”, set art op drie schijven van “Royal Crescendo” kaarten, “Introduction to Adventure” acrylscherm, “Generations of Songs” acrylscherm, stoffen poster “The Show Must Go On” en verzamelbox.

Hier is een overzicht van het spel, via NIS America:

op

Ervaar de harmonieuze mix van verhaal en lied in Rhapsody: Chronicles of the Kingdom of Marldoorgaan Rhapsody: een muzikaal avontuur Verteld via twee boeiende RPG’s! Terwijl deze titels voor het eerst hun weg naar het Westen vinden, brengen ze verbeterde verhalende beelden, betoverende muziek en schattige oude en nieuwe personages met zich mee!

In de voetsporen van haar moeder Cornet gaat de jonge Kororo op reis om haar prins te vinden. Rhapsody II: Lied van de kleine prinses. Compleet met meer nummers, een nieuw turn-based vechtsysteem en een frisse en vertrouwde verhaallijn, deze titel is klaar om je hart te laten zingen!

in Rhapsody III: Herinneringen aan het koninkrijk MergelEen reeks betoverende hoofdstukken besluit de verhalen en personages van de Rhapsody. Ervaar de gebeurtenissen die plaatsvinden voor, tijdens en na de vorige Rhapsody-titels, inclusief de oprechte finale over Cornets moeder, Cherie. Het vernieuwde en verfijnde vechtsysteem schittert met ingebouwde karakteraanvallen en de toevoeging van een 3D-camera.

Belangrijkste kenmerken

  • Opwindend beginRapsodie II En Derde Sta centraal tijdens hun westerndebuut met Musical Adventures in the Kingdom of Marl!
  • Prachtige transformatie – Verbluffende verhalenboekbeelden zien er beter uit dan ooit, met een nieuwe 3D-cameramodus voor Rhapsody III!
  • Een verhaal verteld door middel van een lied – Een hartverwarmende verhaallijn met aanlokkelijke liedjes en vocale optredens!

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  Square Enix heeft een trotsmascotte gemaakt die fans een naam willen geven

Rhapsody II: Lied van de kleine prinses Spotlight-trailer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *