PUBG Mobile en Mountain Dew gaan samenwerken om in-game “tankstations” voor spelers te introduceren

Squads, er is buit aan de horizon! Mountain Dew®, een merk met diepe wortels in esports, de game-industrie en cultuur is baanbrekend en kondigt een wereldwijde samenwerking aan met een van de meest populaire mobiele games ter wereld, PlayerUnknown’s Battleground Mobile (PUBG mobiel).

De verhuizing markeert een cruciale volgende stap in de voortdurende missie van Mountain Dew om innovatie en opwinding in de game-industrie te stimuleren door extra generaties esports-professionals en fans te bereiken. Naast PUBG Mobile zet Mountain Dew zich in voor het verdedigen van de esports-community en het bieden van gamers nog meer toegang tot unieke en opwindende activeringen.

In 2018 bouwde het merk voort op zijn reputatie in e-sports door zijn allereerste drankje dat speciaal voor gamers is ontworpen – MTN DEW® GAME FUEL® – in de Verenigde Staten uit te brengen. Nu versterkt Mountain Dew zijn positie in het epicentrum van de gamecultuur met de PUBG Mobile-samenwerking, waardoor de grenzen worden verlegd van wat momenteel mogelijk is in gaming.

“PUBG Mobile en zijn e-sports breken records met grote fans over de hele wereld. Samen met Mountain Dew kunnen we niet wachten om te zien hoe spelers brandstof voor de overwinning krijgen, ”zei hij James Yang, directeur van PUBG Mobile Global Esports.

“Het was een absoluut genoegen om de grootste partners van NODWIN Gaming in Mountain Dew en PUBG Mobile te helpen samenstellen,” voegde toe Akshat Rathee, MD en medeoprichter, NODWIN Gaming, dat een cruciale rol speelde bij de ontwikkeling van de campagne en het partnerschap.

“Het vertrouwen in de wereldwijde gaming- en esports-gemeenschap van Mountain Dew in combinatie met het gigantische bereik van PUBG Mobile zorgt ervoor dat gaming de ware kracht van schaal laat zien. We zijn verheugd betrokken te zijn bij deze twee wereldwijde reuzen die de handen ineen slaan voor een opwindend partnerschap dat de geest van inclusiviteit viert door middel van gaming op markten over de hele wereld. “

Bezoek Mountain Dew India Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste Dew-nieuws en deel te nemen aan het gesprek op Twitter op MountainDewIn.

Gepubliceerd 24 september 2020, 14:50 IST

READ  De spannende PlayStation 5-update slaat PS5-gamedownloads over | Spellen | amusement
Written By
More from Eda Greene
FBI waarschuwt Amerikaanse crypto-investeerders over slechte acteurs die slachtoffers misleiden om frauduleuze crypto-apps te downloaden
Het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation (FBI) waarschuwt voor cybercriminelen die zich...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *