14x de meest fantasierijke iOS 14-startschermen (en zo doe je dat)

Met de widgets in iOS 14 hebben iPhone-gebruikers nieuwe manieren gevonden om het startscherm te personaliseren. Van Windows 95 tot PS2 en van Batman tot MS Paint-stijl: de meest creatieve homescreens komen voorbij. In dit artikel zullen we de meest fantasierijke iOS 14-startschermen delen – en hoe u uw eigen startschermen kunt maken.

iOS 14 begint bang te worden

Met iOS 14 is het voor het eerst mogelijk om widgets op het homescherm te plaatsen. Door bepaalde foto’s als widget in te stellen en app-pictogrammen aan te passen met de Assignments-app, kunnen iPhone-gebruikers homescreens met een thema maken. Raak geïnspireerd door deze creatieve iOS 14-startschermen:

Pas het startscherm aan

U moet nu worden geïnspireerd om zelf een creatief iPhone-startscherm te maken. Begin met het downloaden van een geschikte achtergrond. Op dit Pinterest-pagina je vindt er bijvoorbeeld veel van. Zorg ervoor dat de afbeelding op je iPhone staat, open de app Instellingen en ga naar ‘Achtergrond’.

Om een ​​geschikte widget aan uw startscherm toe te voegen, downloadt u eerst een app waarmee u een foto als widget kunt instellen. In het artikel Maak je eigen fotowidget in iOS 14 lees je hoe dit werkt met de Widgetsmith app.

Eindelijk is het tijd om de app-pictogrammen te wijzigen. Daarvoor heb je de Opdrachten-app nodig, die standaard op je iPhone staat. In het artikel App-icoontjes aanpassen lees je stap voor stap hoe je de icoontjes een ander uiterlijk geeft.

Meer tips zoals deze? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Helaas is uw registratie niet gelukt. Probeer het later opnieuw.

Verplaats ten slotte de originele apps naar de app-bibliotheek. Ze staan ​​bijvoorbeeld niet meer op het startscherm. Houd hiervoor uw vinger langer op een app, kies ‘App verwijderen’ en tik op ‘Verplaatsen naar app-bibliotheek’. Het is ook mogelijk om hele homeschermen te verbergen. Bekijk dit Verberg startschermen in iOS 14 om te lezen hoe u dit doet.

iOS 14

Naast de iOS 14-widgets zijn er nog veel meer innovaties in iOS 14. In het artikel iOS 14-functies: deze innovaties moet je kennen! je kunt er alles over lezen.

READ  Lagere online risicoacceptatie in tijden van crisis
More from Madison Garrett
Gratis euthanasieverklaring en wensverklaring – Palliatieve zorg
Op de website exit.nl kunnen bezoekers sinds kort (gratis) diverse wensen voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *