PV Sindhu over hoe ze de afsluiting en haar keerpunt doorbracht

PV Sindhu

Twitter

Wereldkampioen shuttler P.V. Sindhu is het grootste deel van de tijd weggegaan van het spel door thuis nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

Tijdens een freewheeling-chat met vaarder Mudit Dani tijdens zijn live online chatshow ‘In the Sportlight’ zei de Olympische zilveren medaillewinnaar dat ze nieuwe vaardigheden heeft opgepikt terwijl ze thuis blijft trainen en een ontspannen tijd heeft met haar familie te midden van de Covid19-pandemie.

PV Sindhu over hoe ze haar vrije tijd doorbrengt

“Ik heb een paar dingen geleerd, zoals ik tegenwoordig schilder. Ik kook en bak ook. Het is echt interessant omdat het vroeger altijd badminton was, maar nu leer je verschillende dingen die creatief zijn,” zei Sindhu.

Dit was de 16e aflevering van de Instagram-chatserie ‘In The Sportlight’, gestart door de 21-jarige snelgroeiende Indiase vaarder Dani, die al Abhinav Bindra, Leander Paes, Vijender Singh, Sathiyan Gnanasekaran en Union Sports Minister Kiren Rijiju heeft gehost. , onder andere. De volgende gast zou kampioensworstelaar Bajrang Punia zijn.

Volharding is de tweede naam voor Sindhu, wat misschien wel het duidelijkst is in de manier waarop ze haar droom om wereldkampioen te worden nooit heeft opgegeven sinds ze haar eerste bronzen medaille won op het prestigieuze evenement in 2013. Sindhu voelt echter haar overwinning tegen Olympisch kampioen van 2012 Li Xuerui was een keerpunt in haar carrière.

“Het keerpunt voor mij was toen ik Li Xuerui versloeg in 2012. Ze was toen Olympisch kampioen en ik versloeg haar in de kwartfinales (van China Masters)”, herinnerde de star shuttler zich, eraan toevoegend dat het haar zelfvertrouwen versterkte. mijlenver en maakte haar harder dan ooit.

READ  Nuggets vs. Lakers - Speloverzicht - 4 februari 2021

Als grote fan van de backhand van Taufik Hidayat, de Olympische gouden medaillewinnaar van 2004 en de speelstijl van tweevoudig Olympisch kampioen Lin Dan, herinnert Sindhu zich nog steeds met plezier een verrassingsgeschenk dat ze ontving van een van haar toegewijde fans bij haar aankomst van de Olympische Spelen in Rio, die van hem was -maandsalaris.

‘Het was zo ontroerend dat ik het me zelfs vandaag nog herinner. Ik schreef hem een ​​brief en stuurde hem wat geld’, zei Wereldwijd nr. 7.

PV Sindhu

Sindhu jubelt van vreugde na het winnen van de WereldkampioenschappenTwitter

De 25-jarige sprak ook over het belang van ondersteuning voor rijzende sterren om uit te blinken. Ondersteuning van het ecosysteem zoals Khelo India is net zo essentieel als ondersteuning van de ouders was haar laatste boodschap in de show.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *