Rahul Gandhi veegt Yogi govt over de moord op Vikram Joshi, zegt ‘Promised Ram Raj, Gunda Raj gegeven’

Rahul Gandhi

“Ze [UP government] had Ram Raj beloofd, maar in plaats daarvan Gunda Raj geleverd ‘, zegt Rahul Gandhi.Twitter

Uren nadat Uttar Pradesh-journalist Vikram Joshi, die werd beschoten door onverlaten in Ghaziabad, overleed, sloeg congresleider Rahul Gandhi de regering Yogi Adityanath over zijn moord.

Rahul Gandhi betuigde condoleances aan de familie van wijlen Vikram Joshi en schreef: “Journalist Vikram Joshi werd vermoord omdat hij protesteerde tegen de aanranding van zijn nicht. Mijn condoleances aan de nabestaanden.”

Rahul Gandhi tweet

Twitter

De voormalige president van het Congres nam ook een veeg naar de door Adityanath geleide UP-regering en zei: “Zij [UP government] had Ram Raj beloofd, maar in plaats daarvan Gunda Raj had afgeleverd. ‘

‘Stemmen worden gemuilkorfd. Media niet gespaard ‘

Chief Minister van West-Bengalen Mamata Banerjee nam op woensdag 21 juli ook Twitter en betuigde condoleances aan de familie van een Ghaziabad-journalist Vikram Joshi. De TMC-chef schreef: ‘Mijn oprechte condoleances aan de familie van Vikram Joshi, een onverschrokken journalist die vandaag is overleden. Hij werd neergeschoten omdat hij een FIR had ingediend om de molesteerders van zijn nicht te boeken.’

In het land is een sfeer van angst ontstaan. Stemmen worden gemuilkorfd. Media niet gespaard. Schokkend ‘, zei Banerjee in haar tweet.

UP-journalist sterft

Journalist Vikram Joshi stierf woensdag vroeg in het Yashoda-ziekenhuis in Nehru Nagar in Ghaziabad. Hij werd vermoord dagen nadat hij een politieklacht had ingediend over de intimidatie van zijn nicht.

vikram joshi

UP-journalist Vikram Joshi werd aangevallen terwijl hij op reis was met zijn dochters toen een groep mannen hem voor zijn kinderen bespoot met kogels.

Joshi werd maandagavond aangevallen terwijl hij met zijn dochters op reis was, toen een groep mannen hem voor zijn kinderen met kogels bespoten.

READ  Na een laatste update is Echtra Games bezig met het afronden van Torchlight III

Negen mensen zijn tot dusver in de zaak gearresteerd, bevestigde de Ghaziabad SSP. Het leidinggevende station, waar Vikram Joshi een klacht had ingediend, is opgeschort en er is een afdelingsonderzoek ingesteld.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *