Random: Fire Emblem Engage Lead VA had moeite om een ​​speciaal exemplaar van de game te kopen

Afbeelding: Nintendo

Fire Emblem-verloving Het is nu 1 week uit en het is redelijk om te zeggen dat we het geweldig vonden (het kreeg tenslotte een 9/10 in onze recensie). Hoewel velen van ons die onze games graag in dozen doen geen problemen hadden om de fysieke release te krijgen, leek de populaire vraag naar de titel te betekenen dat niet iedereen, inclusief de game, zoveel geluk had. Leiderschap De stem van een acteur.

Brandon McInnes vertolkt de mannelijke versie van Alea (“The Divine Dragon”) in Engage. Als je de game al hebt gespeeld of daadwerkelijk iets hebt gezien van de enorme hoeveelheid promotie die in de aanloop naar de release kwam, weet je dat dit het is. Erg groot beetje. Het grootste deel (als je met de hoofdpersoon speelt) in feite. De acteur ging onlangs echter naar Twitter om zijn moeilijkheden te delen bij het verkrijgen van de speciale “Divine Edition” van het spel.

Zoals vermeld in de thread hierboven, was de speciale editie van McInnis vooraf besteld bij zijn lokale GameStop, maar door leveringsproblemen heeft de winkel minder exemplaren dan gezegd. Dit betekent dat veel enthousiaste deelnemers hun pre-orders bij de laatste hindernis hebben geannuleerd, Inclusief Degenen die aan het spel hebben gewerkt, zo lijkt het.

READ  Voor een beperkte tijd staat de Hunt: Showdown-map letterlijk in brand

Natuurlijk zou de rol van de acteur in het spel hem niet meer privileges moeten geven in de prequel-race dan wie dan ook. McInnis legde het verder uit zijn reacties Het trok geen “Weet je wie ik ben?” kaart op elk moment en bleef beleefd en respectvol tegenover het personeel in wat een moeilijke periode van klantenuitwisseling moet zijn geweest (goede zet, Brandon)!

Gelukkig is dit een verhaal met een happy end. Terwijl de VA een digitale kopie van het spel moest krijgen om zo snel mogelijk te kunnen spelen, slaagde hij er uiteindelijk in om zijn eigen Divine Edition van een eBay-verkoper te krijgen (het is in orde, hé). In veel gevallen lijkt dat misschien een behoorlijke hoeveelheid werk – de game is tenslotte geweldig in alle vormen – maar in dit geval moeten we het met Alear zelf eens zijn. Deze goddelijke versie is echt een beauty!

Dit alles laat zien dat het altijd moeilijk zal zijn om een ​​serum in beperkte oplage te krijgen, zelfs als je de ster van het spel bent!

Written By
More from Aubrey Mason
Chris en Jill van Resident Evil sluiten zich aan bij Fortnite
Jill Valentine en Chris Redfield van Capcom’s Resident Evil klimmen als personage-skins...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *