Tussen ons: gratis downloaden en spelen op mobiel, pc en Mac

Een van ons was De grootste gaming-sensaties van 2020 De bedrieglijk eenvoudige multiplayer-titel is ook samengesteld Meer dan 200 miljoen downloads​ Met soms ongeveer twee miljoen gelijktijdige spelers heeft het tientallen miljoenen dollars aan inkomsten opgeleverd voor ontwikkelaar InnerSloth, die de game gratis beschikbaar stelt.

Dit opwindende succes is nog lang niet voorbij en de ontwikkelaars werken aan een geheel nieuwe look Meer gameplay-opties en updates beschikbaar In de nabije toekomst. Hier is alles wat je moet weten over de 2021 Between Us-game.

Wat is er tussen ons?

Het spel “Between Us” werd bijna drie jaar geleden voor het eerst uitgebracht, maar zijn populariteit steeg pas echt in de tweede helft van 2020, met miljoenen mensen over de hele wereld die bij hen thuis bleven. De eenvoudige InnerSloth-titel – die een aantal exemplaren heeft gegenereerd – laat spelers dit proberen Wees hun tegenstanders te slim af in dit online spel met buitenaards thema​ Het bereikte zelfs zijn weg naar de machtshallen Alexandrië Ocasio Cortez, Bekend als AOC Congressman, vermoordde haar letterlijk voor een enorme menigte Twitch.

Of je nu samenwerkt om je bemanning te helpen doelen te bereiken of een sleutel in het bedrijf gooit in de rol van een oplichter, het zal je verstandig maken.

READ  Download meer dan 150 GB aan gemaakte geluidseffecten en gebruik het gegenereerde gebruik voor uw persoonlijke of commerciële projecten

Als je de kans wilt krijgen om je blufvaardigheden te testen tegen spelers van over de hele wereld, waar wacht je dan nog op? Tussen ons Gratis beschikbaar Via de app store van je mobiele iOS- of Android-apparaat, of tegen een kleine vergoeding te downloaden van Steam.

Van iedereen die op pc en Mac speelt, wordt verwacht dat hij de streamingoptie gebruikt, maar er is een legale manier om dit gratis te doen. Lees verder voor een stapsgewijze handleiding over hoe u dit moet doen.

Hoe je onder ons gratis kunt downloaden en spelen op pc en Mac

1. Download en installeer het BlueStacks Android-emulator Op een pc of Mac

2: Voer na het instellen uw Google Play Store-account in

3: Ga op het tabblad Home naar Google Play Store en zoek onder ons

4: De installatie is tussen ons

5: Zodra de download is voltooid, ga je weg!

Deze emulator kan ook voor een heleboel andere titels worden gebruikt, maar dat raden we aan Gebruik altijd de officiële apps Geleverd door de ontwikkelaar zelf om mogelijke problemen te voorkomen. Er zijn echter andere vergelijkbare emulators zoals GameLoop Hiermee kun je helemaal gratis genieten van titels als Call of Duty Mobile op je pc (Windows 10).

Als je liever je geluk beproeft in een spel tussen ons terwijl je onderweg bent, dan is het spel voor jou beschikbaar Gratis downloaden van de app store van uw mobiele apparaat.

Wanneer wordt “Between Us 2” uitgebracht?

We zijn een gamingfenomeen geworden voor 2020 na meer dan 200 miljoen downloads en navraag Beste multiplayer-game en beste mobiele game in een Game Awards 2020​ Na dit succes stelde InnerSloth voor dat ze een nieuwe game aan het ontwikkelen waren, maar nu lijkt het erop dat spelers de nieuwe updates zullen moeten accepteren.

READ  [The Turning Point] Ondernemer Vikash Jaiswal's liefde voor online games sinds zijn jeugd bracht hem ertoe om mobiel te beginnen

InnerSloth Ze zeggen dat ze “de tekenstijl volledig hebben bijgewerkt met scherpere lijnen en een eenvoudiger animatieproces”. De De lobby is vergroot tot 15 spelers En er zullen in de toekomst vaker updates komen om het spel fris te houden.

Wat komt er nog meer tussen ons?

Sexy nieuw Zeppelin kaart Het is net gelanceerd en geeft de speler een vierde plaats om uit te kiezen. De nieuwe updates zullen ook nieuwe gameplay-inhoud bieden, zoals missies, verschillende startkamers en mechanica zoals het gebruik van de trap.

Aanvullende taken Je zult zien dat spelers hun afval moeten legen en hun edelstenen moeten polijsten, terwijl ze de rest van hun “team” in de gaten moeten houden.

Computerbediening:

  • PIJLEN OF WASD – BEWEGEN
  • E of ruimte – gebruik
  • Q – Dood
  • R – de rapporterende instantie
  • Muis – minigame en menu-interacties
  • Alt + Enter – schakelen tussen volledig scherm

In de opties kunt u er ook voor kiezen om alleen de muis te gebruiken, wat overeenkomt met de bedieningselementen van de mobiele telefoon.

Tussen ons: wat is dit allemaal?

Bereid je ruimteschip voor op vertrek terwijl je de uitdaging aangaat met maximaal 15 spelers die de bemanning vormen, en Bel online of via een lokaal wifi-netwerk​ Maar niet iedereen is te vertrouwen.

Er zijn charlatans onder uw gelederen, Minstens één maar misschien meerMet als enige doel om te voorkomen dat u uw doelen bereikt. Het is aan jou om te beslissen wie je dit trucspel wilt vertrouwen. Als je een echt interactieve ervaring wilt, kun je voicechat inschakelen, zodat je verdachten kunt ondervragen.

READ  Aftellen naar vroege toegang, releasedatum, tijd, downloadgrootte, preload en meer

Hoe win je tussen ons?

de bemanning: Jij en je team moeten samenwerken om de taakbalk van de groep te vullen, of hopelijk ontdek je de bedrieger voordat je ze allemaal vermoordt.

– Verdien door missies voor het uitrusten van schepen te voltooien of alle fraudeurs eruit te schoppen.

– Snelle reactie om vandalisme door de bedrieger ongedaan te maken.

Controleer de kaart van de beheerder en beveiligingscamera’s om andere bemanningsleden in de gaten te houden.

Meld eventuele instanties onmiddellijk om een ​​discussie over de identiteit van de vermoedelijke fraudeur te starten.

Bel noodvergaderingen om verdacht gedrag te bespreken

Stem om vermoedelijke fraudeurs te verwijderen.

kwakzalvers-: Je doel is simpel, dood de groep en laat alle anderen zien wat je doet!

– Dood je bemanningsleden en frame toeschouwers.

Doe net alsof je missies uitvoert om je onder je bemanningsleden te mengen.

– Sluip door luiken om snel door het schip te bewegen.

– Het gebruik van sabotage om grote schade aan te richten en de bemanning te verdelen.

Sluit deuren om op slachtoffers te jagen en ze privé te doden.

Written By
More from Eda Greene

Gratis Fire OB28 Advance Server APK-downloadgids: stapsgewijze methode

Gisteren werd Free Fire OB28 Advance Server gelanceerd, en nu hebben spelers...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *