Reciteer Hanuman Chalisa om Coronavirus te bestrijden: BJP’s Pragya Thakur

“Reciteer Hanuman Chalisa om het coronavirus te bestrijden”, zegt Pragya Thakur van BJP. (HET DOSSIER)

Bhopal:

BJP-parlementslid Pragya Singh Thakur riep zaterdag mensen op om de Hanuman Chalisa vijf keer per dag te reciteren tot 5 augustus, waarvan zij gelooft dat het de wereld van de coronaviruspandemie zal bevrijden.

“Bhoomi pujan” of de baanbrekende ceremonie voor de bouw van de Ram-tempel in Ayodhya vindt plaats op 5 augustus.

“Laten we allemaal samen een spirituele inspanning leveren om mensen een goede gezondheid te wensen en de coronavirusepidemie te beëindigen. Reciteer ‘Hanuman Chalisa’ vijf keer per dag van 25 juli tot 5 augustus bij u thuis ‘, twitterde de Bhopal-parlementslid.

‘Sluit dit ritueel af door op 5 augustus lampen aan te steken en’ aarti ‘aan Lord Ram thuis aan te bieden,’ voegde ze eraan toe.

Ze deelde ook een video op Twitter, waarin ze zei dat de BJP-regering in Madhya Pradesh zich inspant om de verspreiding van het coronavirus in te dammen door tot 4 augustus een lockdown in Bhopal op te leggen.

“Hoewel de afsluiting op 4 augustus voorbij zal zijn, zal dit ritueel (recitatie van de Hanuman Chalisa, een lofzang op Lord Hanuman) eindigen op 5 augustus, wanneer ” bhoomi pujan ” voor de Ram-tempel in Ayodhya zal worden uitgevoerd. We zullen die dag vieren zoals Diwali, ‘voegde ze eraan toe.

‘Als mensen … hindoes uit het hele land de’ ‘Hanuman Chalisa’ ‘met één stem reciteren, zal het zeker werken en zullen we vrij zijn van coronavirus … Dit is uw gebed tot heer Ram’, zei Thakur.

(Dit verhaal is niet bewerkt door NDTV-medewerkers en wordt automatisch gegenereerd vanuit een syndicated feed.)

READ  Nieuwe App Store-regel biedt kleine opening voor xCloud- en Stadia-games op iOS - Gaming - Nieuws

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *