‘RHONY’ Sonja Morgan pronkt met een lagere facelift en halslift

‘RHONY’ Sonja Morgan pronkt met een lagere facelift en halslift

De nieuwe look van Sonja Morgan werd bereikt door onder het mes te gaan.

De ster van “Real Housewives of New York”, 56, onthulde dat ze een facelift en halslift had ondergaan door Dr. Andrew Jacono na het inpakken van seizoen 12, dat momenteel wordt uitgezonden.

‘Ik wilde gewoon de rimpels in mijn nek kwijtraken en de kaken die zich begonnen te vormen. Mensen dachten dat ik gek was omdat het zo subtiel was. Maar niet voor mij! ‘ plaatste ze maandag op Instagram. “Het was een goed idee – de zwaartekracht had zijn tol geëist, ik was ook uitgeput en ik had een ‘haal me op’ nodig.”

Haar co-ster, Leah McSweeney, merkte op dat ze Jacono zou bezoeken wanneer de tijd rijp was om onder het mes te gaan en voegde eraan toe: ‘Je ziet er prachtig uit. En hou van je openheid erover. ‘

Jacono plaatste een andere voor en na zij aan zij van Morgan op zijn Instagram-pagina, waarin hij opmerkte dat hij “overweldigd” was door haar resultaten en dat haar openhartigheid over haar werk “vrouwen in staat zal stellen die de controle over hun uiterlijk willen overnemen”.

Hij legde de procedures ook uit en schreef: ‘Zoals je kunt zien aan haar #facelift voor en daarna, kan een # facelift er volkomen natuurlijk uitzien met mijn kenmerkende #extendedddeepplanefacelift-techniek zonder absoluut strakheid, omdat ik de diepe spieren en gevallen vetkussentjes van het gezicht optil niet aan de huid trekken! Maar ik denk dat ze er 15 jaar jonger uitziet !!!! Tegelijkertijd heb ik een #necklift uitgevoerd met #platysmaplasty om laksheid en #neckbans te behandelen. ”

READ  TheMainManSWE werkt zijn Tekken 8-tierlijst bij met patchversie 1.05

Morgan eerder bekend in 2018 dat ze “zoveel dingen heeft gedaan, [she] kan me niet herinneren. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *