Roger Federer om ‘rooftop tennis’-sensaties naar Rafa Nadal Academy te sturen

Federer to send

Federer staat tegenover de man die hem sloeg op Wimbledon.Al Bello / Getty Images

Herinner je je de twee Italiaanse meisjes die een internetsensatie werden nadat een video van hen die tennis op het dak speelden in de stad Ligurië eerder dit jaar viraal gingen?

De 13-jarige Vittoria en de 11-jarige Carola hadden niet veel verwacht bij het spelen op hun daken in april. Echter, Roger Federer gaf hen vorige maand een onverwachte verrassing toen de Zwitserse maestro hen persoonlijk bezocht.

Federer was ontroerd door de vastberadenheid van het Italiaanse duo

Federer, die hen op 10 juli bezocht, zei dat hij geraakt was door het doorzettingsvermogen van de jonge Italianen tijdens de COVID-19-blokkering.

“Persoonlijk was dat voor mij een heel bijzonder moment in mijn carrière als tennisser”, zei Federer op de ATP Tour-website. ‘Om een ​​fan of kinderen te verrassen, zoals ik vandaag met Carola en Vittoria heb kunnen doen.’

Federer ontmoette hen niet alleen, maar hij deed ook mee aan de actie en verzamelde zich met de meisjes over dezelfde daken.

“Het was geweldig. Ik heb op veel coole plaatsen over de hele wereld gespeeld. Maar dit is absoluut een bijzondere ervaring voor mij”, zei de 38-jarige. “We hebben laten zien dat we overal kunnen spelen en er plezier mee kunnen hebben. Ik had eerlijk gezegd de beste tijd.”

In de video gedeeld door de ATP Tour onthulde Federer dat hij nog een verrassing had voor de meisjes. In samenwerking met Barilla stuurt hij ze voor de zomerkamp naar de Rafa Nadal Academy van Movistar.

Roger Federer

Roger Federer is twee overwinningen verwijderd van het behalen van zijn 100ste carrièretitel.GLYN KIRK / AFP / Getty Images

De 38-jarige speelde voor het laatst op de Australian Open 2020, waar hij de halve finale bereikte en verloor in straight sets van de uiteindelijke kampioen Novak Djokovic. Later kondigde hij aan dat hij vanwege de blessures niet zal deelnemen aan de French Open voordat het seizoen zelf voor onbepaalde tijd werd onderbroken vanwege de COVID-19-pandemie.

READ  Voormalige ministers van Wet Kapil Sibal Salman Khurshid Ashwani Kumar Schrijf naar gouverneur van Rajasthan, citeer rulebook

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *