Sea of ​​​​Thieves verloren spelmodus

zee van dieven Seizoen 6 is hier en het is goed nieuws voor de meeste spelers en slecht nieuws voor sommigen. Dat komt omdat het wordt geleverd met een lading nieuwe inhoud die spelers kunnen proberen, maar het heeft ook één modus verwijderd: Arena-modus. zee van dieven Ontwikkelaar Zeldzaam Eerder dit jaar aangekondigd Dat de situatie uit het spel zou zijn vanwege een gebrek aan deelname en bereidheid om aan verschillende soorten ervaringen te werken. 10 maart was de laatste dag dat de modus speelbaar was, hoewel spelers nog steeds titels, cosmetica en al het andere dat ze mogelijk uit de modus hebben gekregen, kunnen behouden toen deze in de buurt was.

De update in kwestie kwam nu met een eigen set patch-opmerkingen, waarvan een deel het onderwerp van het verwijderen van de Arena-modus behandelde. Zeldzame spelers keren terug naar de eerste aankondiging als ze op zoek zijn naar context over waarom deze modus is verwijderd, maar voor degenen die al weten dat dit eraan komt en willen weten wat er gebeurt met alles wat ze hebben verdiend, kun je gerelateerde opmerkingen hieronder vinden:

De reputatie van zeehonden

  • Het gedeelte Sea Dogs Reputation van de Pirate History is alleen zichtbaar voor spelers die Sea Dogs Commendation hebben verdiend, om de prestaties van de spelers te vieren en de lof die niet langer verdiend kan worden te verbergen.
  • Voor spelers die toegang hebben tot dit “Reputatie”-gedeelte, is het vorige bedrijfsvoortgangsoverzicht in het gevechtslogboek, dat de prestaties in de arena weergeeft, nu omgeleid. In het gevechtslogboek zien spelers nu alleen de lof die is voltooid. Eventuele verwijzingen die nog niet zijn gestart of voltooid, zijn niet zichtbaar.
  • Binnen het Fortune Celebration-gedeelte van Athena is The Legendary Sea Dog Commendation zichtbaar voor spelers die het hebben gewonnen, terwijl het verborgen blijft voor spelers die niet aan deze criteria voldoen.
READ  AMD meldt dat Windows 11 tot 15% prestatievermindering op Ryzen-CPU's kan veroorzaken

Zeehond Beloningen

  • Hoewel de arena gesloten is, behouden spelers alle ontgrendelde en voortgangsgerelateerde titels binnen de Sea Dogs Trading Company, samen met alle ontgrendelde cosmetica.
  • Spelers die #5 in Sea Dogs bereikten voordat de lockdown werd aangekondigd, zullen begiftigd zijn met Azure Scout, Flaming Jackal, Golden Chaser, Lucky Rover en Regal Hound-cosmetica voor algemeen gebruik. Sea Dog-veteranen die rang 50 hebben bereikt, kunnen cosmetica uitrusten op Shipwright’s Chest’s Good Boy.
  • Spelers die aan de nodige criteria hebben voldaan om Sea Dogs-titels en cosmetica te kopen, hebben hun kans om ze te verzamelen nog niet gemist. De Outpost Shops hebben nu alle beloningen van de Sea Dogs Company, en spelers zullen ze verzamelbaar vinden als ze voldoen aan de noodzakelijke ontgrendelingsvereisten voordat de arena wordt aangekondigd te sluiten.
  • Spelers met meerdere promoties en beloningen voor aankoop moeten mogelijk afrekenen en de winkel opnieuw betreden na een promotie-aankoop voordat de volgende bestellingsitems zichtbaar worden.

Sea Dogs-prestaties

  • De Xbox- en Steam-prestaties van The Sea Dogs Trading Company zijn niet langer winstgevend. Spelers op Xbox zullen zien dat deze prestaties nu gemarkeerd zijn als Legacy, terwijl spelers op Steam deze prestaties niet langer zichtbaar zullen vinden.
  • De prestaties van Master of the Arena en Glorious Sea Dog kunnen nog steeds worden ontgrendeld door spelers die de nodige rangen hebben verdiend voordat de arena sluit. Na het inloggen kunnen in aanmerking komende spelers de vereiste upgrades en items verzamelen en deze twee prestaties ontgrendelen.
Written By
More from Aubrey Mason
Michael Cohen advocaten om te pleiten voor zijn vrijlating op donderdag
Advocaten van voormalig president Trump-fixer Michael Cohen zullen later deze week pleiten...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *