Shah Rukh Khan maakt grapjes dat hij het afgelopen jaar en zes maanden thuis is geweest

Shah Rukh Khan jokes about being at home for past year and six months

Shah Rukh KhanTwitter

Bollywood-superster Shah Rukh Khan heeft de afgelopen anderhalf jaar een grapje gemaakt over ’thuis zijn’.

Vrijdag tweette Gauri Khan een foto waarin ze poseert met echtgenoot Shah Rukh en zijn wassen beeld in het wassenbeeldenmuseum Musée Grévin in Parijs.

“Twee veel te behandelen … @iamsrk #museegrevin”, onderschrift Gauri de foto op haar geverifieerde Twitter-account.

In reactie op de tweet schreef de superster: “Aur de afgelopen 1 jaar en 6 maanden Dono ghar pe hain (en de laatste 1 jaar en 6 maanden zijn we allebei thuis) … !!!”

De tweet van Shah Rukh lijkt een zachte grap over zichzelf, aangezien hij geen nieuwe film heeft gemaakt sinds “Zero” in december 2018 in de bioscoop verscheen.

Fans gaven commentaar op de tweet van SRK en vertelden hoeveel ze zijn films missen.

Shah Rukh Khan

Shah Rukh Khantjilpen

“Hoe meer van jullie, hoe beter. Ik wou dat je overal ter wereld dubbel had. Elke stad … Ik wou dat je hier vaker was … Shine … Ik hou onvoorwaardelijk van je … @ iamsrk”, tweette een fan.

‘Ik hou gewoon van je, Shah. Krijg niet de volledige betekenis, maar een glimlach van jou zegt me het enige dat ik moet weten. Bedankt voor de tweet. Je wordt net zo gemist als geliefd. Altijd. Wees gezond en geniet van het leven Ik wens je eindeloze redenen om zo te glimlachen ‘, deelde een andere fan.

READ  Controle PS5 Upgrade Controverse wordt erger omdat eigenaren per ongeluk gratis toegang krijgen tot Ultimate Edition

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *