Yuzvendra Chahal noemt Dhoni ‘een van de beste en beste spelers die India heeft geproduceerd’

Dhoni one of best & greatest players India has produced, says Chahal

De Indiase polsspinner Yuzvendra Chahal heeft MS Dhoni geprezen en zegt dat de ervaren wicketkeeper-batsman hem en chinaman bowler Kuldeep Yadav heeft geholpen om beter te worden in hun vak.

“Mahi bhai is een van de beste en beste spelers die India heeft voortgebracht. Hij heeft mij en Kuldeep geholpen tijdens wedstrijden. Soms slaat een batsman me voor grenzen en dan komt hij (Dhoni), legt zijn handen om mijn schouder en zegt ‘isko googly daal, ye nahi khel payega ‘(kom hem googly, hij zal niet kunnen spelen). Tips van hem werken echt goed in het voordeel van het team, “vertelde Chahal timesofindia.com.

Dossierfoto: Chahal wierp op 10 februari twee ballen en drie wides in de vierde ODI.GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Getty Images

Chahal herinnert zich het advies van Dhoni

“Dit is zo vaak gebeurd. In Zuid-Afrika, toen ik mijn eerste vijf-voor nam. JP Duminy sloeg op dat moment. Ik wilde hem ontslaan. Mahi bhai kwam naar me toe en zei ‘isko seedha stump to stump daal’ (Kom gewoon recht op hem af – stomp om te stompen.) Hij ging terug achter de stronken en riep weer – ’tilli, isko dande pe hi rakhna’ (Kom gewoon recht op hem af). Ik volgde zijn instructies. Duminy probeerde te vegen maar kreeg out lbw, “herinnerde Chahal zich.

“In Nieuw-Zeeland was Tom Latham aan het slaan en speelde voortdurend sweep shots. Ik probeerde googlies en beenspins, maar die kwamen niet tegen hem uit. Hij raakte me voor grenzen. Ik was echt teleurgesteld. Mahi bhai kwam naar me toe en zei ‘lijn veranderende mat karna, isko aage daal aur stumps pe rakhna’ (verander je lijn niet. Pitch de bal naar hem toe en houd hem op de stronken). Latham was uit de volgende bal. Ik omhelsde Mahi bhai na dat ontslag ‘, zei de 29-jarige en gaf een voorbeeld.

MS Dhoni

Cricket Wereldbeker Twitter

Dhoni, die onlangs 39 werd, is sinds de halve finale van het WK 2019 waar India verloor van Nieuw-Zeeland op sabbat.

READ  Resident Evil 4 VR aangekondigd voor Oculus Quest 2

Het is meer dan een jaar geleden dat hij weg was van het cricketveld, maar gesprekken over zijn terugkeer of toekomstig pensioen zijn sindsdien nooit meer uitgestorven en hij blijft nog steeds een van de meest spraakmakende cricketspelers in het huidige tijdperk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *