Twitch maakt een hot tub-categorie, omdat jullie er allemaal nog steeds kinderen over blijven

Blijkbaar is het enige dat de speler bozer maakt dan een vrouw in een onthullend kostuum dat uit het spel is verwijderd, een vrouw in een onthullend kostuum dat naar Twitch stroomt. Ja, hypothetische Thomas Gamer, Twitch Streamer heeft de afgelopen maanden geklaagd dat vrouwen in bikini’s meer kijkers kregen dan zijn Call of Duty-streams, en Twitch heeft eindelijk op dit stressvolle argument gereageerd door in feite te zeggen: “Nee, dwazen, we zijn” iedereen opnieuw blokkeren omdat hij heet is.

Nou, nou, het eigenlijke wat Twitch zegt in het nieuwe Lidwoord Is dat: “Hoewel er richtlijnen zijn over seksueel suggestieve inhoud, is het vinden van anderen om er sexy uit te zien niet in strijd met onze regels, en Twitch zal geen handhavingsmaatregelen nemen tegen vrouwen, of iemand van onze dienst, vanwege hun waargenomen aantrekkelijkheid.”

Nu heeft Twitch een Zwembaden, bubbelbaden en stranden categorieDus als je een in bikini geklede vrouw wilt zien chatten met een meestal geile Twitch-chat, dan is daar nu een plek voor. (Er zijn eigenlijk ook allerlei ondraaglijke memes, als dat je snelheid is Stream computerspellen Heel goed hoor. Een pluim voor het team daar).

Er zijn, voor de goede orde, momenteel meer dan een half miljoen kijkers die Grand Theft Auto V-streams bekijken. Er zijn ongeveer 23.000 mensen die naar de hot tub-categorie kijken.

De toevoeging van deze nieuwe categorie komt nadat model Amouranth, de populairste hot tub-beroemdheid op Twitch, eerder deze week ontdekte dat Advertenties zijn op haar kanaal opgeschort. Ze kreeg geen voorafgaand contact van Twitch voordat ze werd gedemoniseerd.

READ  Dit prototype van Stardew Valley heeft de carrières van de landbouwgame volledig herzien

“Op Twitch moeten merken beslissen waar en wanneer hun advertenties worden weergegeven”, zegt Twitch. “Tegenwoordig kunnen ze bepaalde inhoudscategorieën targeten of vermijden en kanalen rapporteren die niet aan hun criteria voldoen. Dit betekent dat Twitch in zeldzame gevallen advertenties op een kanaal zal opschorten op verzoek van adverteerders.”

Twitch geeft toe: “We hadden de getroffen omroepen moeten waarschuwen voordat deze wijziging plaatsvond. Het was een vergissing om dit niet te doen. We werken samen met individuele videomakers om hun specifieke situaties aan te pakken en advertenties waar nodig te herstellen”.

Voorlopig is de hot tub-categorie echter gedeeltelijk bedoeld om het probleem van de adverteerder op te lossen, aangezien “merken zich kunnen aan- of afmelden voor deze categorie op basis van of ze passen bij hun doelgroep, zoals vandaag het geval is met iedereen.” “

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Twitch maakt een hot tub-categorie omdat jullie er allemaal maar kinderen over blijven”, “Type”: “post”, “category ”:” Twitch “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Twitch “,” genre “: null,” title “:” Twitch “,” genres “: void}}}}

Written By
More from Max Mcgee

Gouverneur scheldt Ashok Gehlot voor de derde keer dat er vraag naar een vergadering is

Minister-president Ashok Gehlot ging woensdag naar het gouverneurshuis om hem te ontmoeten....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *