Slechts drie mensen schoten in NYC tijdens Tropical Storm Isaias

Slechts drie mensen schoten in NYC tijdens Tropical Storm Isaias

Misschien is alles wat nodig is om stadsopnames te verminderen een daad van God.

Slechts drie mensen werden dinsdag neergeschoten – terwijl Tropical Storm Isaias door New York woedde – veel minder dan hij twee dagen eerder, waar dubbelcijferige schietpartijen werden gezien te midden van een voortdurende piek in gewapende strijd in de hele stad, zei de politie woensdag.

Een 23-jarige vrouw zat rond 21.20 uur op de passagiersstoel van een rijdende auto op 109th Road nabij 169th Place in Jamaica toen iemand van de straat schoot en haar op haar rechterbeen sloeg, zei de politie.

Het leek er niet op dat de vrouw de persoon kende die haar neerschoot, zei de politie.

Ze werd met privé-middelen naar het Jamaica Hospital Medical Center gebracht.

Uren eerder klonken er rond 03.30 uur schoten op Ninth Avenue en West 39th Street in Midtown, waarbij een 21-jarige man in de kin en arm werd geslagen, aldus de politie.

Hij werd met niet-levensbedreigende verwondingen naar NYC Health + Hospitals / Bellevue gebracht en vertelde de politie dat hij schoten hoorde en pijn voelde.

En rond 12:20 uur werd een 24-jarige man in het linkerbeen doodgeschoten op 158th Street en Amsterdam Avenue in Washington Heights.

Hij liep niet-levensbedreigende verwondingen op en ging met particuliere middelen naar het NewYork-Presbyterian Hospital.

Er werd maandag meer bloedvergieten gemeld, toen zeven schietpartijen 13 mensen verwondden.

De stad heeft een bloedige zondag doorstaan, met 16 schietpartijen waarbij 20 slachtoffers waren betrokken.

Op zaterdag werden vijf schietincidenten met vijf slachtoffers gemeld. Die dag registreerde de stad haar 777ste schietpartij, bovenop de 776 die in heel 2019 werden gemeld.

READ  Quake remaster brengt een clip van E2M6 terug

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *