Sonos luistert naar de consument en wordt geleverd met een veelgevraagde optie: One More Thing

Sonos heeft aangekondigd dat het nu mogelijk is om een ​​tweede Sonos Sub toe te voegen aan je huidige thuisbioscoopopstelling. Het enige wat je hoeft te doen is een app-update downloaden (en natuurlijk een tweede Sub aanschaffen). In een kort persbericht zegt het bedrijf dat gebruikers hier vaak om hebben gevraagd.

Als je thuis Sonos-apparatuur gebruikt, heb je misschien al een Sub in huis. Dit is een draadloze subwoofer die werkt met een breed scala aan apparaten, namelijk de recent gelanceerde Arc, de Beam, Playbar, Playbase en natuurlijk de Amp. Dit zijn allemaal audio-apparaten voor in de huiskamer. Sommige mensen vinden het geluid van één subwoofer niet genoeg en hebben daarom herhaaldelijk de fabrikant gevraagd of het mogelijk is om een ​​tweede Sub toe te voegen. Het merk speelt hier nu op in door gebruikers precies die mogelijkheid te geven na het downloaden van een app-update.

Twee Sonos Subs gebruiken

De benodigde software-update wordt nu uitgerold naar alle mensen die de Sonos S2-applicatie gebruiken. Dit is een vernieuwde versie van de app, waardoor een groot aantal toestellen achterblijft. Voor veel van de bovenstaande toestellen is het niet verplicht om zo’n Sub aan te schaffen, omdat de audiokwaliteit vaak al goed is. Veel eigenaren zijn echter nog steeds op zoek naar een betere baslaag, voor films, series, tv-shows en naar muziek als de televisie uitstaat. Ze kunnen een Sub aan hun setup toevoegen. Voor audiofielen die daar nog niet genoeg van hebben, is er nu de mogelijkheid om er nog een Sub aan toe te voegen.

READ  iOS 13.7 beta beschikbaar voor ontwikkelaars: dit moet je weten
Sonos Playbar-surround
Van Sonos Sub. (Afbeelding: Sonos)

Goede investering

Het toevoegen van een tweede Sub is daarom beschikbaar in de Sonos S2-app onder thuisbioscoopopstellingen. Een van de Subs in de setup zal een Sub (Gen 3) moeten zijn die de extra verwerkingskracht levert. De adviesprijs van de nieuwe Sub is 799 euro.

More from Madison Garrett

Slimme big bags HZPC meet de temperatuur van pootaardappelen

Met de pilot ‘Smart bigbags’ gebruikt HZPC het internet of things om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *