‘Sony verwijdert binnenkort PS3-, PSP- en PS Vita-games uit digitale winkel’

Het lijkt erop dat Sony van plan is het huidige aanbod aan games voor PlayStation 3, PSP en PlayStation Vita uit de PlayStation Store te halen.

Sony haalt oude games uit de PlayStation Store – gerucht

De Franse website Planet Vita zegt dat hij een e-mail heeft die Sony onlangs naar partners heeft gestuurd. In die mail zou onder meer staan ​​dat het bedrijf voornemens is de PlayStation Store van een nieuwe verflaag te voorzien. Dit geldt zowel voor mobiele apparaten als via een webbrowser op een pc. Het nieuwe ontwerp zou vanaf 19 oktober beschikbaar moeten zijn. Helaas weten we nog niet hoe de winkel er in de toekomst uit gaat zien, maar in de e-mail staat wel dat er content zal verdwijnen die je niet meer digitaal kunt kopen via het web of de app.

Het betreft de volgende inhoud:

  • PlayStation 3-games en add-ons
  • PlayStation Portable-games en add-ons
  • PlayStation Vita-games en add-ons
  • Apps
  • Thema’s
  • Avatars

Het zou nog steeds mogelijk zijn om de games en andere digitale inhoud aan te schaffen via de bovengenoemde consoles. Wil je dus toch een PS3-game kopen, dan kan dat alleen via de console zelf.

Het wachten is nu op Sony om het nieuws te bevestigen. Dat moet dus op korte termijn gebeuren, want de veranderingen zouden over een paar weken live moeten gaan.

READ  'Hoofd van Swaminarayan Sanstha dood': boze netizens-uitbarsting; er ontstaan ​​speculaties
Written By
More from Aubrey Mason

Sony geeft toe dat het de PS5 misschien opnieuw moet ontwerpen

Als je de PS5 probeert te krijgen, weet je dat hij net...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *