Sony’s nieuwe digitale editie PS5 voor Japan is twee derde van een pond lichter

Sony-onderzoekers vonden een verrassing in Japan: het bedrijf bracht stilletjes een nieuwe PlayStation 5 Digital Edition uit die werd vermeld als 300 gram lichter dan het origineel (Aan de overkant Prins sultan universiteit). Dat is tweederde van een pond, wat de gigantische console verlaagt meer dan De acht pond-markering ligt er net onder.

Hoe zou je kunnen vragen? Nou, dat is de vraag!

Volgens de officiƫle Sony-handleiding (PDFen snelstartgidsPDF), zoals gespot Door PS5sokuhouInfo op Twitter, De Alleen maar De verschillen tussen de nieuwe CFI-1100B en de originele CFI-1000B zijn die verandering in gewicht en een nieuwe duimschroef voor de PS5 verticale houder, zodat je geen schroevendraaier of munt nodig hebt om hem in te stellen.

Nieuwe duimschroef.
Foto: Sony

Het is niet zo dat de console eender welk formaat heeft verloren: in de documentatie van Sony staat dat deze exact dezelfde afmetingen heeft. Dus wat zou er kunnen veranderen? het systeem Het heeft een dikke interne voeding, een gigantisch koellichaam en veel afscherming, dus het komt in me op, maar we zullen moeten wachten op een nieuwe rip om zeker te zijn. Of het kan gewoon een typfout zijn. Voor de context weegt de volvette PS5 met de schijf iets minder dan 10 pond.

De nieuwe versie staat al bij Japanse retailers en zal eind juli in de verkoop gaan, Volgens PS5sokuhouInfo:.

READ  De ontwikkelaar van Spiritfarer heeft in 2021 drie gratis DLC-pakketten aangekondigd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *