Speciale Halloween-momenten komen naar Disney en mobiele games uit de 20e eeuw

Disney Parks Blog heeft talloze manieren gedeeld waarop gamers die hun mobiele apparaat gebruiken om te spelen, dit jaar kunnen meedoen aan de halloweenpret op veel verschillende Disney- en 20th Century Games.

Wat is er gaande:

 • Halloween is in volle gang met enkele van je favoriete Disney- en 20th Century Games!
 • Fans van Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas, Hocus Pocus, Disney-schurken, Amerikaanse vader!, en Familieman kunnen zich nestelen met een knus dekentje, hete appelcider en hun favoriete apparaat om te genieten van deze fantastische “Hallo’Moments!”
 • Neem het de hele maand op tegen de grootste en gemeenste Disney-schurken zoals Jafar, Scar en Hades in wrede gevechten! Begin met het nivelleren van je Disney Sorcerer’s Arena teams nu om zich voor te bereiden op een sinistere verrassing in de buurt van Halloween …

 • Beleef Halloween de hele oktober lang met speciale evenementen in Disney Emoji Blitz!
 • Ontgrendel nieuwe griezelige emoji’s van De nachtmerrie voor Kerstmis en Hocus Pocus, evenals optredens van Exclusive Disney Villains Emojis from Peter Pan, De prinses en de kikker, het zwaard in de steen, Assepoester, en meer. Spelers krijgen gedurende de maand ook de mogelijkheid om gratis traktaties te verzamelen via weggeefacties.
 • Hier is een kijkje in de line-up van het evenement:
  • 10/14 tot 10/15 – Villain Challenge Event met Diamond Box: Facilier, Madam Mim, Lucifer, Shan Yu en Yzma
  • 10/16 tot 10/19 – Lady Tremaine Villain Event
  • 10/21 tot 10/26 – De nachtmerrie voor Kerstmis Clear Event, waarbij The Mayor en Dr. Finkelstein worden toegevoegd
  • 10/28 tot 11/1 – Halloween Item Card Event, Devil Dale toegevoegd en inclusief Diamond Box: Witch Minnie, Vampire Mickey, Hatbox Ghost, Bride en Leota
READ  Globe publiceert de hoogste mobiele downloadsnelheid in 10 regio's

 • Maak gebruik van Disney Magic Kingdoms om te genieten van speciale evenementen en aanbiedingen om Halloween te vieren!
 • Alle spelers die vanaf 8 oktober inloggen, kunnen deelnemen aan thematische tapper-evenementen … en unieke en spookachtige beloningen verdienen! Bovendien begint op 23 oktober een mini-in-game Halloween-evenement, waarin spelers Lock, Shock en Barrel van Tim Burton’s “The Nightmare Before Christmas” kunnen verwelkomen als speelbare personages, terwijl ze genieten van een verhaallijn die hun huid zal verlaten. kruipen voor meer …!
 • Last but not least kunnen spelers de Oogie Boogie Spin Attraction en de Haunted Mansion Minnie Ears Stand ontgrendelen.
 • Het spelplezier gaat verder terwijl spelers aan een geheel nieuw Halloween-avontuur beginnen Family Guy: Quest for Stuff als je inlogt vanaf 14 oktober! Met Halloween om de hoek, kleedt de hele stad zich ter voorbereiding. Maar er gebeuren rare dingen met de stadsmensen als ze allemaal oud snoep eten dat vreemde effecten heeft. Als ze willen dat alles weer normaal wordt, moeten Peter, Quagmire, Chris en de rest van de stad allemaal hun eigen actieve verbeeldingskracht overleven, terwijl ze voorkomen dat de stad zichzelf vernietigt.
 • Vier Halloween binnen Amerikaanse vader! Apocalyps binnenkort met een speciaal verzamelevenement ge├»nspireerd op de aflevering “The Best Little Horror House in Langley Falls”. Log op 19 oktober in om te genieten van een nieuw Halloween Quest-bord met Buckle’s Haunted House. Spelers kunnen Roger Armor met Halloween-thema ontgrendelen, terwijl ze genieten van personages die hun Halloween-kostuums uit de aflevering dragen. Dit evenement is beschikbaar tussen 19 oktober en 1 november.
 • Spring erin Family Guy: Another Freakin ‘Mobile Game om te genieten van speciale evenementen en aanbiedingen om Halloween te vieren! Voltooi verschillende puzzels terwijl je andere foodtrucks probeert te verslaan in een Food Truck Wars met Halloween-thema op 27 oktober. Alle spelers kunnen in-game aankopen doen tijdens een Halloween-uitverkoop van 30 oktober tot 1 november.
READ  Black Clover Phantom Knights mobiele game schakelt servers in december uit

 • Verander je woonkamer in je eigen Halloween-feest met de Disney Dance Floor-vaardigheid, beschikbaar op Amazon Kids +! Trek kostuums aan en speel mee met de Disney DJ’s terwijl ze remixen draaien van nummers als “This is Halloween” van Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas en “Grim Grinning Ghosts” van de attractie Haunted Mansion Disney Parks!
 • Laat het hele gezin enge dwaze dansbewegingen proberen, zoals de Trick or Treaters of de Doombuggy!
 • Ouders, zeg gewoon: “Alexa, open Disney Dance Floor!” Vraag dan naar “This is Halloween” of “Grim Grinning Ghosts” en begin met dansen!
 • Voor meer plezier voor het hele gezin, moet u de Monsterlijk leuke matchgame met deze gratis download met ieders favoriete monsters en aliens uit Monster’s Inc, Lilo en Stitch, en meer, of geniet van een nacht vol geschreeuw en schrik wanneer je het viert en afstemt om je favoriete monsters en aliens te zien met Van Monsters Inc. en The Simpsons: Treehouse of Horror Aan Disney +.

 • In slechts vier weken beleef je de muziek van Kingdom Hearts zoals nooit tevoren! Geniet van een enorme verscheidenheid aan muziek van beide Kingdom Hearts -serie en Disney, inclusief het griezelig heerlijke This Is Halloween en Spooks of Halloween. Duik in ritme-actie-gameplay met memorabele deuntjes in Kingdom Hearts Melodie van geheugen Vrijdag 13 november beschikbaar.


Written By
More from Eda Greene
Onze presentaties zijn nu beschikbaar als podcastdownloads
Wat huishoudnieuws om te delen: wekelijks Anchor Ballpark Digest Chats Nu beschikbaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *