Sterling Shepard, Leonard Williams zijn plotseling de oudere staatsmannen van Giants

Sterling Shepard, Leonard Williams zijn plotseling de oudere staatsmannen van Giants

Een hele kleedkamer kende hem nog maar een paar maanden geleden als “Young Shep”.

Nu? “Dean Shep” is een geschiktere bijnaam voor Sterling Shepard … als Leonard Williams het toestaat.

Deze NFL buiten het seizoen markeerde een grondig overlijden van de oude garde in New York, waardoor Shepard – die op 27-jarige leeftijd zijn vijfde seizoen inging – niet alleen het langstlevende lid van de Giants was, maar ook een van de weinige overgebleven wedstrijden op deze premiummarkt. . Geen enkele speler van de Giants of Jets voegde zich vóór 2016 bij hun respectievelijke teams.

‘Misschien moet ik de’ Young Shep ‘van me afschudden,’ grapte Shepard. ‘Dat wist ik niet van heel New York met de Jets en zo. [It means] geef gewoon een goed voorbeeld voor de jonge jongens, en leer ze een beetje over enkele van de verschillende rivaliteit die we hebben en hoe belangrijk die wedstrijden zijn voor de New York Giants als organisatie. “

De revisie werd geboekt door de pensionering van een paar tweevoudige Super Bowl-kampioenen van de Giants: Eli Manning in januari en Zak DeOssie op vrijdag. Tussendoor hebben de Jets Bilal Powell niet opnieuw ondertekend en Brian Winters en Quincy Enunwa afgesneden, waardoor Jordan Jenkins en Steve McLendon als decanen in hun kleedkamer achterbleven.

Dan is er Williams, die in 2015 arriveerde als de topkeuze van de Jets en vorig jaar werd verhandeld aan de Giants. Als het wisselen van uniform te verwaarlozen is, hebben al zijn voormalige teamgenoten de fakkel aan hem overgelaten op weg naar buiten.

READ  Palworld besteedt £378.000 per maand aan servers om ervoor te zorgen dat de service nooit uitvalt
Sterling ShepardNY Giants

“Het is in de eerste plaats gek om te denken dat ik hier het langst ben geweest”, zei Williams. “Ik ben pas 26 jaar oud. Dat geeft me een heel oud gevoel. “

Williams kreeg de kans om de stad te verlaten via een gratis agentschap buiten het seizoen, toen de Giants hun franchisetag gebruikten om hem aan een contract van een jaar te houden. Een solide run-stuffer die bekritiseerd werd bij de Jets omdat hij niet de elite-draftstatus behaalde, Williams begint dit seizoen onder grote druk om zijn Giants-hoge salaris van $ 16,1 miljoen goed te maken.

Heeft hij zich ooit afgevraagd hoe het is om vrij te zijn van de controle door New York?

“Nee, ik vind het geweldig,” zei Williams. “Het is een geweldige mediamarkt, het is een geweldige stad, historisch gezien geweldige teams op dit gebied. Het is geweldig om in een stad als deze te zijn – en je kunt er je voordeel mee doen, als je kunt. “

Als inderdaad. Neem de woorden uit DeOssie’s pensioenverklaring, terwijl hij een carrière begint in Private Wealth Management bij Goldman Sachs, herenigd met voormalig Giants-teamgenoot Justin Tuck.

“De grote overwinningen op grote podia, de kleine overwinningen achter de schermen en de uitdagingen die me zoveel hebben geleerd”, schreef DeOssie. ‘Eli zei het het beste: eens een reus, altijd een reus, alleen een reus. Wat een eer.

“Aan de beste fans in de competitie, bedankt voor je felle loyaliteit en gepassioneerde steun, en voor het altijd eisen van het beste. Dit is New York – je verdient het beste. “

READ  Ontwikkelaar brengt 're-imaginings' van Zelda CD-i-games naar Windows en Linux - Gaming - Geeks

Shepard is de enige speler die overblijft op een van beide selectie die in een Giants- of Jets-playoff-wedstrijd speelt – er is er maar één in de acht NFL-seizoenen.

De laatste twee seizoenen maakte hij deel uit van hetzelfde ontvangende korps als veteraan Russell Shepard, die ter wille van de onderscheiding de bijnaam “Old Shep” kreeg. Maar Sterling’s hemelvaart is in overdrive en kan ertoe leiden dat hij een van de zes vrijgekomen co-captain-plekken vervangt.

Reuzen-coaches hielden Kahoot! Trivia-uitdagingen tijdens Zoom-bijeenkomsten buiten het seizoen om spelers vertrouwd te maken met de 95-jarige geschiedenis van de Giants.

“We zijn al begonnen om een ​​aantal van deze nieuwkomers en jongens die echt niet veel weten over de geschiedenis van de Giants, een manier te leren om ze in te halen,” zei Shepard. “Ik vind het erg belangrijk om de geschiedenis te kennen. Je moet weten wat de jongens voor je hebben gedaan en hoe ze hebben gevoetbald, en op die manier moeten blijven spelen, want daar is deze organisatie op gebouwd, en dat is het gewend. “

Van de Giants wordt verwacht dat ze twee onontwikkelde rookies ondertekenen als ze slagen voor het COVID-19-testprotocol voor trainingskamp: aanvallende uitrusting Jackson Dennis (Holy Cross) en brede ontvanger Cody White (Michigan State). White werd opgeheven door de Chiefs en Dennis werd opgeheven door de Cardinals. Beide spelers zijn zaterdag geslaagd voor physicals, volgens de NFL-transactiedraad, maar er moeten twee roosterplekken worden vrijgemaakt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *