Zie: je kunt deze PS 4-games in oktober gratis spelen met PS Plus

Sony kondigde in oktober de gratis PS 4-games voor PS Plus aan. Dit zijn de trailers.

Met PS Plus krijg je de kans om elke maand gratis een aantal PS 4-games te spelen. De gratis spellen voor oktober zijn aangekondigd. Zij zijn:

PS 4 Need for Speed ​​Payback

Kun jij het respect van de onderwereld van Fortune Valley winnen en uiteindelijk ‘The House’ verslaan? Vanaf 6 oktober kun je achter het stuur kruipen en je racekunsten laten zien.

PS 4 Vampier

In 1918 was Londen in de greep van een griepvirus. In dit spel kruip je in de huid van Dr. Jonathan Reid en het is jouw taak om een ​​remedie te vinden. Natuurlijk is er een “maar”. U bent een vampierarts en dat betekent dat u leeft van het bloed van degenen die u heeft genezen. Ga je de strijd aan met de vampierjagers en andere bovennatuurlijke wezens die je oproept met je bloeddorst?

Nog twee games om te downloaden

Beide nieuwe games zijn vanaf 6 oktober gratis te downloaden op PS 4 als je een PS Plus-abonnement hebt. Tot die tijd kun je de gratis games van september downloaden (PlayerUnknown’s Battlegrounds en Street Fighter).

Overigens zijn de gratis games van PlayStation Plus erg populair. Dit zijn de meest populaire. Kun je niet wachten op de PS 5? Dan hebben we alvast een overzicht met maar liefst 23 punten die je moet weten.

Beeld: Speel station

READ  Aaron Judge begint sterk in de overwinning van Yankees
Written By
More from Aubrey Mason

Koei Tecmo wil Mario- en Star Wars Musou-spellen maken

Koei Tecmo heeft onlangs veel succes geboekt met zijn gelicentieerde dochteronderneming van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *