Take-Two CEO: Games zullen er over tien jaar ‘precies als live action’ uitzien

Strauss Zelnick, CEO van Take-Two Interactive, heeft gesuggereerd dat hij gelooft dat makers in staat zullen zijn om games er over tien jaar “precies als live action” uit te laten zien, “laat staan ​​alle andere ontwikkelingen die technologie mogelijk maakt.”

Als onderdeel van de UBS Global TMT Virtual Conference legde Zelnick uit dat de activiteiten van Take-Two in het algemeen er tegen die tijd waarschijnlijk heel anders uit zullen zien, en benadrukte hij fotorealisme als voorbeeld (bedankt GamesIndustry.biz):

“En ik kan niet helemaal zeggen wat dat inhoudt, maar ik denk dat wat je gaat zien is dat technologie onze creatieve mensen in staat stelt dingen te doen die ze nog nooit eerder hebben kunnen doen, inclusief games maken die er precies zo uitzien live actie.”

“Sommige van wat we nu doen, lijken veel op live-action, maar het is nog steeds animatie. Over 10 jaar heb je de mogelijkheid om dingen te maken die er volledig realistisch uitzien, allemaal gedaan in een computer, laat staan ​​alles de andere vooruitgang die technologie mogelijk maakt. “

Wat betreft deze huidige reeks consoles, sprak Zelnick ook over de Xbox Series X en Xbox Series S in een interview met Protocol in september vertelde hij de outlet dat hij vond dat Xbox het deze generatie “heel goed zou doen”.

In termen van wat ons te wachten staat, zullen we echter moeten afwachten. Denk je dat games er over tien jaar “precies als live action” uit zullen zien, of zal het nog langer duren voordat ze dat niveau bereiken? Geef hieronder uw mening.

READ  PSA: Microsoft probeert een al lang bestaand probleem met Alien: Isolation op Xbox op te lossen
Written By
More from Vanessa Hale

Kunt u PS5, Xbox Series X niet vinden? Hier leest u hoe u er een kunt vinden

Zeggen dat de PlayStation 5 en Xbox Series X grote hits zijn...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *