Therapeutisch zingen voor mij: Malaika Arora

Malaika Arora

Malaika AroraInstagram

Actrice Malaika Arora zegt dat veel mensen niet weten dat ze ‘echt kan zingen’.

Over haar verborgen talent zei Malaika: “Mensen weten niet dat ik echt kan zingen. Het is een van de meest therapeutische dingen voor mij.” Ze deelde ook haar liefde voor realityshows en zei: “Ik zou het nooit opgeven om realityshows te hosten, omdat ik er echt van geniet om eraan te werken.”

Over haar band met haar zoon gesproken, zei de dansende diva: “Ik zou nooit de telefoon van mijn zoon checken zonder zijn toestemming. Omdat dat de pure band en het vertrouwen is dat ik met hem heb opgebouwd”, zei ze in een aflevering van “Go Fun Yourself” “, dat wordt gestreamd op Voot.

Onlangs heeft Malaika Arora een “Make in India” huismiddeltje gedeeld om de immuniteit te versterken. Ze schreef: “Dit is een echte blauwe remedie van Make in India. Eeuwenoude traditionele, beproefde zelfgemaakte immuniteitsversterker. Indiase kruisbes (Aamla), verse biologische kurkuma en gemberwortel met wat appelciderazijn en een scheutje peperkorrels is alles wat nodig is om dit toverdrankje te maken, ‘schreef ze op sociale media samen met een video die liet zien hoe je het moest bereiden.’

Malaika Arora

Malaika Arora

Malaika Arora vervolgde: “Voor betere resultaten moet je ervoor zorgen dat je ACV bij je moeder is en in de puurste vorm. Meng deze ingrediĆ«nten gewoon en geniet van de gezondheidsbevorderende eigenschappen. Met alle immuniteitsversterkers die plotseling beschikbaar zijn in de naam van Covid 19 , blijf bij dit zelfgemaakte, snelle en biologische recept voor het beste resultaat. #HomeRemedies # Malaika’sTrickOrTip #LoveYourGut # Malaika’sNuskha #HomeMadeWithLove. “

Eerder plaatste ze een erfenisfoto van zichzelf met haar zoon Arhaan Khan, waarin ze fans vroeg zich te concentreren op hun gezondheid en hun dierbaren.

READ  Luigi is gevonden in het racespel Dreamcast
Written By
More from Aubrey Mason
PSVR 2 komt begin 2023 uit
PSVR 2, PlayStation’s volgende generatie virtual reality-headsets, komt ergens begin 2023. Volgens...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *