Trump zegt dat verlagingen van de loonbelasting geen invloed zullen hebben op de sociale zekerheid

Trump zegt dat verlagingen van de loonbelasting geen invloed zullen hebben op de sociale zekerheid

President Trump zei zondag dat zijn plan om loonbelastingverlagingen via een uitvoerend bevel te bevelen, permanent zou kunnen zijn en “geen impact” zal hebben op de sociale uitkeringen.

Toen hij met verslaggevers sprak voordat hij aan boord van Marine One ging, zei Trump dat zijn ingrijpende voorstel om de economie een boost te geven door de bezuinigingen te midden van de coronavirus-crisis, op geen enkele manier het al lang bestaande federale programma zou beïnvloeden.

“Dit heeft geen invloed op de sociale zekerheid”, zei Trump, eraan toevoegend dat het programma zou worden aangevuld door het Algemeen Fonds. “We beschermen de sociale zekerheid.”

Trump – die vorige week zei dat hij de loonbelasting zou kunnen verlagen om de lonen van werknemers te verhogen na wijdverbreide salarisverlagingen – voegde toe dat de bezuinigingen “mogelijk permanent zijn”, maar ging niet verder.

Gevraagd naar bezuinigingen op de US Postal Service – nu het land zich opmaakt voor presidentsverkiezingen die sterk afhankelijk kunnen zijn van stemmen per post – zei Trump dat de nieuwe postmeester-generaal het gewoon wil verbeteren.

“[The Post office] heeft enorme hoeveelheden geld verloren, ”zei Trump. Hij voegde eraan toe dat postmeester-generaal, Louis DeJoy, een goede man is, die “het succesvol wil maken”.

DeJoy, een zakenman uit North Carolina die miljoenen gaf aan de Trump-campagne, elimineerde overuren voor duizenden arbeiders en sneed andere bezuinigingen door nadat hij het in juni overnam.

Zondag zei Trump ook dat hij “vanmorgen een zeer belangrijk telefoontje had met Libanon” om te bespreken of het land “substantiële” hulp zou moeten bieden, nadat de hoofdstad Beiroet dinsdag een verwoestende explosie had doorstaan.

READ  Tekken 7 voegt nieuwe vechter Lydia Sobieska, premier van Polen, toe

“Er zijn veel dingen uitgewerkt … veel landen zullen helpen”, zei hij.

Written By
More from Aubrey Mason

Dichter Varavara Rao verhuisde naar het ziekenhuis na verschillende verzoeken van familie, activisten

Varavara Rao in het ziekenhuisIBT creatief Ondanks verschillende verzoeken van de familie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *