Worcester Telegram & Gazette-app is essentieel wanneer tropische storm Henri toeslaat

wees klaar. Blijf verbonden – voor, tijdens en na de storm.

Telegram & Gazette biedt een nieuws-app voor iPhone, iPad en Android-apparaten. De app biedt lokaal nieuws om u te helpen de storm te doorstaan. En je kunt meldingen op je telefoon krijgen zodra het nieuws naar buiten komt, zodat je nooit iets hoeft te missen.

3 dingen die u moet weten over de app

Gemakkelijker te navigeren en een betere gebruikerservaring

De app biedt snelle laadtijden, prominente, gemakkelijk leesbare titels en verbeterde navigatie-opties om snel de inhoud te vinden die u zoekt.

De app is zo georganiseerd dat onze grootste verhalen centraal staan ​​en het gemakkelijk is om de nieuwste inhoud te vinden.

Video’s en galerijen gemaakt door het bekroonde fotografieteam zijn ook naadloos geïntegreerd in de app om je een volledig beeld te geven.

Op het tabblad Secties kunt u kiezen uit een breed scala aan onderwerpen op het gebied van nieuws, sport, entertainment, lifestyle, zaken en opinies om op de hoogte te blijven van wat u het meest interesseert. De secties die u vaak bezoekt, worden boven aan het tabblad opgeslagen.

De app moet ook integreren met sociale-mediaplatforms, dus de verhalen die je op Facebook of Twitter ziet, worden in de app onder je profiel geopend.

Meldingen van het laatste nieuws dat u wilt, wanneer u het wilt

U kunt kiezen hoe en wanneer u meldingen ontvangt.

App Alerts is de snelste manier om meer te weten te komen over het laatste nieuws in uw gemeenschap. We publiceren veel verhalen op een dag, maar we waarschuwen je meteen als we iets hebben waarvan we denken dat je het moet weten.

READ  Bihar - Class 10 Board Exam Results - Matric Results - Directe Link - Download Bihar Results

De ervaring is aan jou. Als je een paar van de beste artikelen wilt hebben die we dagelijks verzenden, kun je Top Stories kiezen.

Naast Topnieuws- en Breaking News-waarschuwingen kunt u zich aanmelden voor nieuws over sport, entertainment, weer, verkeer en zaken.

U kunt ook stille uren instellen waarop u geen meldingen ontvangt.

U kunt meldingen instellen wanneer u de app voor het eerst downloadt of later wijzigingen aanbrengt door op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en vervolgens op ‘Meldingen’ te klikken.

Maak uw leeservaring uw eigen

Er zijn veel manieren om de app te gebruiken, afhankelijk van de manier waarop u nieuws consumeert:

  • Geef je ogen rust met de nachtmodus. U kunt de tekstgrootte ook aanpassen om uw behoeften aan te passen.
  • Als je het druk hebt, is het tabblad Populair in de app iets voor jou. Je vindt 20 van de meest gelezen verhalen uit The Telegram & Gazette gedurende de afgelopen 24 uur.
  • Maak een bladwijzer voor verhalen die je persoonlijk leuk vindt of die je nu te druk hebt om te lezen. Tik op de bladwijzerknop en zoek deze onder Opgeslagen.
  • We hebben ook een handige offline leesmodus (zet deze aan onder het tandwielpictogram) om op de hoogte te blijven van het nieuws tijdens die lange, wifi-vrije reis.

Hoe de app te krijgen

Om te downloaden, naar uw mobiele telefoon, gaat u naar Apple App Store of de Google Play Store en zoek in Worcester Telegram & Gazette.

Written By
More from Eda Greene

RetailX Europe Growth 3000 Edition 2 is nu beschikbaar om te downloaden – Internationaal

RetailX Europe 3000 Groei 2021 Het rapport, dat samen met Attraqt en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *