Unlock3: What Will Reopen, What Stays Shut

Scholen, hogescholen en coachingsinstellingen blijven gesloten tot 31 augustus.

New Delhi:

De derde fase van “ontgrendelen” zal vanaf 1 augustus meer beperkingen opheffen, waaronder de avondklok en de stoepranden op sportscholen, zei de regering donderdag, aangezien de coronaviruspandemie weinig tekenen van vertraging in het land vertoonde.

Dit is wat opnieuw wordt geopend en gesloten blijft in Unlock 3:

  • Beperkingen op het bewegen van personen gedurende de nacht (avondklok) zijn verwijderd.
  • Yoga-instituten en sportscholen mogen vanaf 5 augustus 2020 worden geopend. Ze zullen de regels van het ministerie van Volksgezondheid moeten volgen om sociale afstand te garanderen en andere maatregelen om de verspreiding van COVID-19 in te dammen.
  • Independence Day-functies zijn toegestaan ​​met sociale afstand en volgens andere gezondheidsprotocollen.
  • Scholen, hogescholen en coachingsinstellingen blijven gesloten tot 31 augustus.
  • Metro Rail, bioscoopzalen, zwembaden, pretparken, theaters, bars, auditoria, congreshallen en dergelijke blijven gesloten.
  • Sociale, politieke, sport-, entertainment-, academische, cultureel-religieuze functies en andere grote gemeenten worden verboden.
  • Insluitingszones, geïdentificeerd door staten of vakbondsgebieden, blijven gesloten. Alleen essentiële activiteiten zijn hier toegestaan.
  • Geen beperking van het verkeer tussen mensen en goederen binnen en tussen de staten. Voor dergelijke verplaatsingen is geen aparte toestemming, goedkeuring of e-vergunning nodig, aldus de regering.

De aankondigingen van het ministerie van Binnenlandse Zaken komen nu de coronavirusepidemie nog steeds woedt in het land, met een aantal infecties dat woensdag 15 lakh overschrijdt en bijna 35.000 doden.

India heeft het op twee na hoogste aantal gevallen ter wereld achter de Verenigde Staten en Brazilië, hoewel het officiële aantal sterfgevallen veel lager is.

Sinds een blokkering van twee en een halve maand vanaf maart, heeft de regering de meeste beperkingen opgeheven om de worstelende economie opnieuw op te starten. Maar tal van staten hebben de shutdowns opnieuw moeten invoeren te midden van lokale pieken in infecties.

READ  MediaMarkt waarschuwt ook voor 'niet optimale' Cyberpunk 2077 | NU

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *