UP Journalist Vikram Joshi in het hoofd geschoten voor zijn dochters in de buurt van Delhi Ghaziabad sterft

De aanval op journalist Vikram Joshi werd opgepakt met cameratoezicht.

Ghaziabad:

Een journalist uit Uttar Pradesh, die maandagavond voor zijn twee dochters in Ghaziabad bij Delhi is neergeschoten, is vanmorgen in een ziekenhuis overleden. De aanval op journalist Vikram Joshi bij zijn huis op maandagavond werd vastgelegd op schokkende camerabeelden.

Hij reisde met zijn twee dochters op een motorfiets toen een groep mannen hem aanviel en rond 22.30 uur het vuur opende. Hij werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht waar zijn toestand kritiek zou zijn.

In de zaak zijn tot dusver negen verdachten aangehouden. Twee politieagenten zijn geschorst.

Vikram Joshi werd aangevallen vier dagen nadat hij bij de politie had geklaagd dat zijn nichtje werd lastiggevallen door een groep mannen.

In de schokkende beelden, die de aanval vastlegden, is een groep mannen te zien die de journalist aanhoudt in het Vijay Nagar-gebied van Ghaziabad, vlakbij zijn huis.

De fiets zwaait plotseling en in een mum van tijd omsingelt een groep mannen de fiets en begint hem te trekken en te slaan. De twee dochters rennen in paniek weg.

Hoewel de opname van de journalist in de video onduidelijk is, kun je zien dat de groepsaanvallers Vikram Joshi naar een auto slepen en hem slaan voordat ze wegrennen. Als de zwaar geslagen journalist op de grond valt, komt een van de dochters bij hem terug; ze is te zien huilen en rondkijken om hulp.

READ  Als Deon Sanders de wereld kan choqueren in Game One, stel je dan eens voor wat hij de komende jaren voor Colorado kan doen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *