Verkiezing voor 2020: Uit de peilingen blijkt dat Biden 100 dagen na een ongekende verkiezing een duidelijke favoriet is

Why Biden is polling better than Clinton against Trump

Een blik op de geschiedenis leert dat Biden duidelijk de favoriet is, maar dat zijn overwinning niet gegarandeerd is bij een ongekende verkiezing.

1. Dit is de zeldzame verkiezing die niet over de economie gaat

EEN Poll van Fox News Eerder deze maand bleek dat 29% van de kiezers zei dat coronavirus / Covid-19 het belangrijkste probleem voor het land was. Dat was bijna het dubbele van de 15% die de economie zei.
Teruggaand in de tijd zijn er slechts een select aantal moderne verkiezingen geweest die niet over de economie gingen. Bij elk van die verkiezingen won de kandidaat die het meest op deze niet-economische kwestie vertrouwde.
Bekijk de onderlinge enquêtes van Trump en Biden
Stemkeuze hangt inderdaad sterk samen met de vraag of kiezers denken dat Biden of Trump het coronavirus beter aankunnen.

Het feit dat het coronavirus zo’n grote rol speelt in de perceptie van de kiezers van Biden, Trump en de presidentiële race, betekent dat Trump voorlopig in grote problemen zit. Maar het betekent ook dat als het beeld van het coronavirus in november ten goede verandert, Trump terug kan komen.

2. Dat gezegd hebbende, is de goedkeuringsclassificatie van Trump echt slecht

Op dit moment Trump heeft ongeveer een goedkeuringsscore van 40% en een afkeuringsscore van 55%. Dit levert een netto goedkeuringsclassificatie op van -15 punten.
Sinds 1940Geen enkele president heeft ooit een nieuwe termijn in het Witte Huis gewonnen met zo’n slechte netto goedkeuring op dit punt. De dichtstbijzijnde was Harry Truman in 1948, wiens goedkeuringsclassificatie bijna 10 punten beter was op -6 punten.

Als een groep lijken de presidenten (Gerald Ford, Jimmy Carter en George H.W. Bush) die niet zijn gekozen voor een tweede termijn griezelig veel op Trump. Hun gemiddelde beoordeling van de netto-goedkeuring bedroeg -13 punten.

READ  Phil Spencer vond het geweldig om Call of Duty op de switch te zien

De netto goedkeuringsclassificatie van Trump komt nergens in de buurt van de gemiddelde president die nog een termijn heeft verdiend, +23 punten.

3. Een overwinning van Trump valt nog steeds binnen de foutenmarge

Biden is overal van acht punten (inclusief alle peilingen) gestegen tot 12 punten (alleen live interviewpeilingen) in het nationale gemiddelde, afhankelijk van hoe je het berekent. Dat is een flinke voorsprong.

Als je de polling 100 dagen na elke verkiezing met een zittende sinds 1940 bekijkt, is het gemiddelde verschil tussen de polls op dit punt en het resultaat 10 punten. Als je kijkt naar de verkiezingen (zeven) waar we op dit moment niet tussen de conventies zaten, dan daalt dat verschil tot zes punten.

Trump zou een gemiddelde tot bovengemiddelde fout nodig hebben om de nationale stemming te winnen. Hij zou die fout ook nodig hebben om in zijn richting te gaan en Biden niet echt ten goede te komen. Dat is onwaarschijnlijk.

Toch kan hij enige hoop putten uit Truman in 1948, die op dit moment ongeveer hetzelfde daalde in de nationale peilingen. Truman zou uiteindelijk met vijf punten winnen.

4. Het voordeel van Biden in het kiescollege is duidelijk

Als je de peilingen in elke staat zou gemiddelde, leidt Biden in staten met 352 kiesmannen naar Trump’s 186. Hij zit bovendien in een punt in Georgië (16 kiesmannen) en Texas (38 kiesmannen).

Het is goed denkbaar dat Biden meer dan 400 kiesmannen zou winnen als de verkiezingen vandaag zouden plaatsvinden.

Misschien nog belangrijker is dat er weinig aanwijzingen zijn dat het kiescollege hem zal veroordelen zoals Hillary Clinton in 2016 gedoemd is. Zijn gemiddelde voorsprong in belangrijke staten als Florida, Michigan en Wisconsin lijkt in zijn land op zijn voordeel.

READ  De uitgever halveerde de verkoopverwachtingen van Callisto Protocol met meer dan de helft nadat het niet aan de absurde verwachtingen voldeed

5. Deze verkiezing lijkt in niets op 2016

Over de verkiezingen van 2016 gesproken, Biden bevindt zich in een veel betere positie dan Clinton. Overweeg dit feit: Clinton bereikte op dit moment haar hoogtepunt in de nationale peilingen. Ze had net een succesvolle Democratische Nationale Conventie afgerond en had een voorsprong van gemiddeld 44% tot 38% twee leven opiniepeilingen zijn 100 dagen na de verkiezingen voltooid.

Biden staat op 52% ​​ten opzichte van Trump’s 40% in de live interview nationale peilingen in juli. Dat wil zeggen, hij is meer dan 50%, in tegenstelling tot Clinton, en heeft in feite het dubbele van de voorsprong die Clinton na haar conventie had.

Biden blijft een gunstiger beoordeling houden en wordt als veel eerlijker beschouwd dan Clinton.

Simpel gezegd, je zou liever Biden zijn dan Trump. Maar met nog wat tijd te gaan, is er nog tijd voor een comeback van Trump.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *