Vier 20 jaar op Xbox met Merch, Promoties en Swag • The Pop Insider

Bron: Xbox

Onthoud wanneer je X-Box De console werd met een kabel aan de console vastgemaakt en bij het in de rij staan GameStop Was de enige manier om de nieuwe releases op te halen? Hoe zit het met het zorgvuldig kiezen van downloads met slechts 8 GB opslagruimte en samen met een vriend zitten voor een kwaliteit van 640 x 480 resolutie de spellen? Xbox is veel veranderd sinds de lancering in 2001, toch?

In twee decennia aan games is Xbox uitgegroeid tot de uitgebreide game-ervaring die het nu is. Fans kunnen spelen op de nieuwste Xbox-console of ComputerSpeel tegen een netwerk van meer dan 100 miljoen spelers op Xbox en geniet van meer dan 7000 videogames die voor het platform zijn uitgebracht (inclusief de populaire game Hallo Franchise, die ook 20 jaar gamekwaliteit viert).

Om het jubileum en de historische erfenis te vieren, lanceert Xbox Anniversary Merch Voor fans en het hosten van live-uitzendingen. Deze activiteiten duren tot 15 november.

Fans kunnen Meld je aan voor Xbox FanFest Om deel te nemen aan activiteiten voor het 20-jarig jubileum, waaronder exclusieve sweepstakes, FanFest-apparatuur, promoties en online samengestelde ervaringen. Xbox introduceert ook een nieuw 20-jarig gamerpic-thema en “The Original” -profielverschijning in een speciaal spelersprofielmenu. naar Xbox-serie X | S Eigenaars, “originele” dynamische achtergrond is beschikbaar in het menu Personalisatie.

Merch Group Xbox 20th Anniversary | Bron: Xbox

Fans kunnen ook het Xbox-winkel Voor de eerste golf van de twintigste verjaardag van de grondstof, waaronder OverhemdenPetten, mokken, handtassen, Kussens, En acrobaten. Sommige ontwerpen zijn voorzien van het Xbox Celebration-logo, terwijl andere een jubileum vieren Hallo Verjaardag van franchise met goud, badge geïnspireerd door de Halo Chief.

READ  De nieuwe Xbox-ervaring: u verbinden met plezier, waar u ook wilt spelen

Voor fans die enkele van de beste games willen ontdekken die hun stempel hebben gedrukt op de geschiedenis van Xbox – en die prachtige en fantastische games opnieuw willen beleven Heimwee naar het verleden Xbox biedt een samengestelde verzameling van deze titels in Microsoft Winkel. Bevat een aantal geweldige games Halo: The Master Chief Collection, Fable II, Cuphead, Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption 2, Watch Dogs: Legion, En meer.

Als aanvulling op de feestkit is er een verscheidenheid aan gratis jubileumthema-achtergronden voor fans om Xbox en Xbox te laten zien Hallo de liefde. Eén ontwerp is voorzien van het 20-jarig jubileumlogo omringd door personages zoals Vault Boy uit Druppels Franchise, Steve Who Maine Craft Het universum natuurlijk Hallo Persoonlijkheden.

Ga naar om op de hoogte te blijven van aankondigingen, nieuwe activiteiten en vernieuwde commodity-releases xbox.com/20 jaar. Veel plezier met spelen!

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *