Vijay, AR Murugadoss vergrendelt lanceringsplan, releasedatum zelfs voordat Thalapathy 65 vloeren raakt

Vijay, AR Murugadoss vergrendelt lanceringsplan, releasedatum zelfs voordat Thalapathy 65 vloeren raakt

Vijay’s volgende film met AR Murugadoss is bijna bevestigd. De filmmaker, die indruk had gemaakt op de acteur met een verhaal in één regel, heeft op vrijdag 7 augustus Thalapathy op zijn kantoor ontmoet en het volledige verhaal verteld.

Vijay en AR Murugadoss.PR-hand-out

Afgaande op de rapporten, is Vijay onder de indruk van de verhaallijn. Het duo zit nu vast in de lancerings- en releasedata van de film, die momenteel Thalapathy 65 wordt genoemd.

Welnu, de Tamil-film wordt gelanceerd in januari-februari 2021 en hoogstwaarschijnlijk nadat de vaccinatie voor Covid-19 is afgelopen. De makers hebben besloten de film op 4 november 2021 uit te brengen, ter gelegenheid van het Diwali-festival.

De komende film is de vierde unie van Vijay en AR Murugadoss na blockbusters als Thuppakki, Kaththi en Sarkar.

De regisseur staat te popelen om het project te starten en een hit te bezorgen aan de kassa nadat zijn Darbar met Rajinikanth en Nayanthara een blindganger bleek te zijn aan de kassa. De jacht op de heldin en andere cast voor de aanstaande onderneming is begonnen. S Thaman is erin gestrikt om de muziek te scoren.

Thalapathy 65 wordt gefinancierd door Sun Pictures, dat hun vorige film Sarkar financierde.

Master Second Song

Een promotiemateriaal van Vijay’s Master.PR-hand-out

Master vrijgave
Aan de andere kant is de release van Vijay’s aankomende film Master vertraagd sinds de lockdown in maart 2020 van kracht werd. De release was gepland voor 9 april. Nu wordt naar verwachting de Lokesh Kanagaraj-regisseur uitgebracht voor Diwali 2020.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *