Virgin Bhanupriya-acteur Rumana Molla: Ik ben voor mezelf opgekomen toen ik voelde dat het niet klopte [Exclusive]

Virgin Bhanupriya-acteur Rumana Molla: Ik ben voor mezelf opgekomen toen ik voelde dat het niet klopte [Exclusive]

Actrice Rumana Molla maakte deel uit van populaire films zoals Pyaar Ka Punchnama 2, Ek Villain en Irada. En elke keer, of ze nu een cameo of een ondersteunende rol had, liet ze haar aanwezigheid voelen met haar onnavolgbare acteervaardigheden.

De getalenteerde actrice speelt nu een parallelle hoofdrol tegenover Urvashi Rautela in haar aankomende webshow Virgin Bhanupriya, die naar verwachting op 16 juli zal verschijnen.

In een exclusief gesprek met IBTimes, Rumana sprak uitgebreid over haar rol in Virgin Bhanupriya, haar goede, slechte en lelijke ervaringen in Bollywood en hoe ze meer op haar personage op het scherm wil lijken.

Je speelt een parallelle hoofdrol naast Urvashi Rautela in Virgin Bhanupriya na ondersteunende rollen te hebben gespeeld in je vorige films. Was dit een van de redenen waarom je ja zei tegen het project.

Rumana MollaInstagram

Nee, ik denk niet of het een parallelle lead is of een ander soort labels dat je op een personage kunt plakken dat een doorslaggevende factor voor mij is. Wat belangrijk is, is dat het een goed uitgewerkt en interessant karakter is, iets anders dan wat ik eerder heb gedaan. En nog belangrijker, ik had het gevoel dat dit personage veel elementen had waarvan ik ontdekte dat ze buitengewoon duurzaam en belangrijk waren. Je hebt mannen veel van deze personages zien spelen en genormaliseerd. Je ziet veel vrouwenversierders die deze coole, zachte karakters spelen en we vinden ze schattig, grappig en we lachen omdat de grappen draaien die grappig zijn. En ik voelde gewoon dat het tijd is voor een vrouw om dat personage te spelen en dat ook dat genormaliseerd wordt.

Je personage lijkt nogal gewaagd en zelfverzekerd in de film, vertel ons er iets meer over.

Ze heeft absoluut veel zelfvertrouwen. Wat vet betreft, ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ze in zekere zin vet is. Ik denk dat iedereen die er niet om geeft wat mensen van hen denken, die zich niet druk maken over wat hij of zij zal zeggen, als moedig wordt beschouwd. Wat betekent dat je je eigen instinct volgt, je eigen begrip, je volgt je eigen redenering. En dat is wat ik denk dat ze doet. En voor mensen die waarschijnlijk zijn opgevoed met een andere mentaliteit of die meer terughoudend zijn en die een beetje meten wat ze doen, lijkt ze misschien moedig voor hen. Maar ik heb gewoon het gevoel dat ze het soort persoon is dat ze doet wat ze wil doen, die in haar eigen behoeften voorziet. En ik denk niet dat dat als vet moet worden beschouwd, dat moet worden genormaliseerd.

Aangezien naaktheid iets is, vooral op OTT-platforms, zou je je comfortabel voelen om hetzelfde te fotograferen als het wordt aangeboden?

Nee, ik denk niet dat ik naakt zou willen doen. Ik oordeel echter niet wie dat doet. Het is gewoon een persoonlijke keuze. Ik voel me er niet prettig bij. Voor mij heb ik nog nooit een film gezien en voelde ik me als de naaktheid of een serie of zoiets, wat ik voelde als de naaktheid voegt er iets aan toe. Zoals, het verhaal zou afbrokkelen als je het niet als deel van het verhaal hebt. Het is dus niet nodig. Waarom dan?

Hoe is acteren met jou gebeurd? Vertel ons hoe je in de Hindi filmindustrie terecht bent gekomen.

Rumana Molla

Rumana MollaInstagram

Acteren is mij niet overkomen, ik heb acteren laten gebeuren. Ik denk dat het een innerlijke roeping is, want sinds heel jonge leeftijd heb ik altijd van optreden gehouden, ik vond het heerlijk om op het podium te staan. Sterker nog, veel mensen zeiden altijd tegen me dat ik een andere persoonlijkheid heb als ik aan het optreden ben, omdat ik meestal heel stil en verlegen ben, misschien niet meer, maar vroeger was ik dat wel. En toen ik op het podium stond, was het alsof er iets in me was ontploft en ik was in staat om gewoon iets naar buiten te brengen dat in me zat, maar het zou nooit uitkomen in mijn normale interacties in mijn dagelijkse leven. Dus, ik denk dat optreden altijd iets was wat ik voelde als bevrijdend en ik denk dat het zo is gebeurd. Ik realiseerde me al vroeg dat dit is wat ik wil doen. Het heeft even geduurd, maar ik kan niet zeggen dat het is gebeurd, ik denk dat ik het gewoon heb laten gebeuren omdat ik er heel zeker van was dat dit is wat ik met mijn leven wil doen.

Hoe verhoud je je in het echte leven tot je personage op het scherm?

Ik heb in zekere zin niet echt een relatie met haar. Als we zeggen dat we een relatie hebben, zeggen we overeenkomsten, ik heb geen overeenkomsten met haar. Ik noem haar zelfs mijn alter ego. Er zijn echter bepaalde aspecten van een persoonlijkheid die ik erg interessant vind en waar ik bijna jaloers op ben. Ik heb het gevoel dat ik waarschijnlijk niet zo bevrijd ben als zij. Ik voel me waarschijnlijk comfortabel in mezelf zoals zij is. Ik ben daar jaloers op omdat ik denk dat ze bazig is, ze is daarbuiten, ze is snel aan het denken, ze handelt gewoon en zoals ik al eerder zei, ze let niet op wat mensen van haar denken en ik wou dat ik zoiets meer was . En ik probeer (Smiles) te zijn.

Hoe was je ervaring in de branche tot nu toe, goed slecht lelijk? Kun je dat toelichten?

Rumana Molla

Rumana MollaInstagram

Mijn ervaring in de branche hangt af van hoe ik ernaar kijk. Ik heb dat op de harde manier geleerd en het kostte me veel tijd om te beseffen dat het aan mij is hoe ik alles ervaar wat er om en om me heen gebeurt. De ervaring was goed omdat ik het gevoel heb dat het me veel heeft geleerd, het heeft me sterker gemaakt, het heeft me in staat gesteld om met allerlei soorten mensen om te gaan, alle rangen en standen die ik nooit zou hebben meegemaakt als ik in een andere branche was geweest. En ik denk dat het belangrijk is om het slechte als een kans te nemen om daar iets van te leren. Je hebt met allerlei mensen te maken en daar moet je het mee eens zijn. Dat gezegd hebbende, het is niet dat ik mensen goedkeur die zich slecht gedragen, die discrimineren of die het mensen moeilijk maken. Dus ik denk niet hoe het zou moeten zijn. En als je kunt of als je in een positie bent, is het misschien soms belangrijk om die mensen ook weer op hun plaats te zetten en ze een stukje van hun gedachten te geven. En dat heb ik bij veel gelegenheden geprobeerd. Ik ben voor mezelf opgekomen toen ik voelde dat het niet klopte. Maar soms kan dat niet, omdat het de keuze van iemand anders is om je te behandelen zoals zij dat willen. En het is aan jou hoe je het neemt. Voor mij was mijn ervaring goed omdat ik ervoor gekozen heb om er zo naar te kijken.

Wat voor soort rollen je in de toekomst wilt gaan doen.

Ik denk niet dat ik daar een antwoord op heb omdat ik allerlei rollen wil vervullen. Ik wil me niet tot één soort beperken. Zolang het een goed verhaal is, een goed karakter zoals ik voor mij heb uitgewerkt, maakt de lengte niet uit. Maar ik denk dat de sfeer belangrijk is, hoe je je van binnen voelt, of je nu 4-5 dagen of 10 dagen of 30 dagen naar je werk komt. En nu heb ik het gevoel dat ik me in een fase bevind waarin ik mezelf niet in martelende situaties wil brengen. Ik heb dat gedaan en ik ben eruit gekomen en het was goed voor mij om te groeien. Maar nu wil ik gewoon in een goede omgeving werken. Dat is waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen in mijn prioriteitenlijst.

Met welke acteurs, regisseurs wil je samenwerken.

Als het op acteurs aankomt, is het eerste antwoord dat in me opkomt Naseer (Naseeruddin Shah), meneer. Ik heb met hem samengewerkt in Irada en dat was een van de meest bevredigende ervaringen van mijn leven. Ik heb gewoon het gevoel dat het zo snel voorbij is gegaan en ik heb het gevoel dat ik het niet heb kunnen opnemen en ik wou dat ik die kans weer kon krijgen. Ik weet dat ik extreem hebzuchtig ben, maar er zijn veel mensen die die kans niet krijgen tijdens hun leven, ik heb dat en ja, ik ben hebzuchtig (lacht).

Wat de regisseurs betreft, er zijn er zoveel met wie ik heb samengewerkt en het is ongelooflijk dat ik weer met hen wil samenwerken. Ik heb het werk van Anubhav Sinha echt bewonderd. Dus ik denk dat dat de eerste naam is die in me opkomt.

Over uw aankomende projecten.

Ik heb twee films en één webshow die zou moeten verschijnen, ik weet niet precies wanneer. Dat is aan de makers. Ik heb deze film genaamd How To Kill Your Husband, geregisseerd door Akhilesh Jaiswal ji, die hopelijk dit jaar zal verschijnen. Het is door JAR Pictures. Het is met Aahana Kumra. En er is Zindagi Teen Din die wordt geregisseerd door Nikhil Agnihotri. Het is een onafhankelijke film en hopelijk wordt deze binnenkort uitgebracht. We zijn vijf acteurs in de film en het was een geweldige ervaring.

Bekijk Rumana Molla’s snelle vuur met IBTimes hier:

READ  Na de show te hebben gestolen op Steam Next Fest, krijgt The Witcher 3, een remake van de horror-CRPG van de ontwikkelaar met volledig griezelige Pokemon, lovende kritieken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *