Waarom rooster-shuffelen moeilijker zal zijn voor Giants en de rest van NFL

Waarom rooster-shuffelen moeilijker zal zijn voor Giants en de rest van NFL

Een speler op het oefenveld in trainingskamp laat niet veel zien. Iemand anders die er is, ongetekend en dus beschikbaar, werkt misschien beter. Normaal gesproken maak je de zet en breng je de nieuwkomer binnen.

Een speler komt tijdens het seizoen vrij en je wilt hem claimen, denkend dat hij je misschien meteen kan helpen, zodra de wedstrijd van deze week begint. Normaal gesproken is het een gemakkelijke oproep. Je snijdt iemand die je al hebt, claimt de nieuwe man van de vrijstellingen, hoopt dat je hem krijgt toegekend en start het acclimatiseringsproces.

In beide scenario’s is de procedure onmiddellijk. De overwogen speler kan in minder dan 24 uur worden ondertekend, verzegeld en in uw gebouw worden afgeleverd.

Deze zomer en dit seizoen? Die ommekeer duurt vijf dagen.

Dit maakt deel uit van het nieuwe tijdperk dat de Giants en alle andere NFL-teams moeten opnemen in een ongekende lente en zomer – en hoogstwaarschijnlijk herfst en winter – in een poging om een ​​voetbalschema te starten en te voltooien in en rond een wereldwijde pandemie. In de kantoren van de Giants hebben al discussies plaatsgevonden over de mogelijke noodzaak om langer bij de spelers te blijven dan normaal. In plaats van een speler af te werpen, is geduld tonen en hem in de buurt houden misschien de beste keuze.

Joe Judge
Joe JudgeN.Y. Post: Charles Wenzelberg

“Dat is een ding waar we het over hebben gehad”, zei hoofdcoach Joe Judge. “Dit kan een ander trainingskamp zijn rond de competitie wat betreft het tijdstip van de claims. Dat zal de selectie van het rooster niet elimineren, het is nog steeds de National Football League en mensen gaan kijken om in hun behoeften te voorzien en mogelijk hun diepte te verbeteren als ze jongens aan de waiver-draad zien. Het enige waar ik denk dat je als coach bewust van moet zijn, is dat als je iemand van het rooster moet halen om iemand op te eisen, je die week een plan moet hebben zodat je kunt zeggen dat je 80 bent, maar je bent echt op 79 als dat logisch is. ”

READ  Vijender op zijn inspiratie die hem motiveerde om de Olympische medaille te winnen

Het is logisch. Elke speler in de selectie van de Giants moest een nieuw protocol ondergaan voordat ze het veld konden betreden. Iedereen moest drie COVID-19-tests afleggen en als ze allemaal negatief terugkwamen, mochten ze een fysieke test doen. Het proces heeft vijf dagen geduurd. De verwachting is dat dit protocol door zal gaan in het seizoen. Dus als je iemand wilt, moet je minimaal vijf dagen wachten om hem te krijgen.

Het uitgebreide rooster in het trainingskamp maakt dit iets minder moeilijk. Tijdens het seizoen zal het zeker een factor zijn en zal het noodzakelijk zijn om van week tot week te strategiseren. Meer dan een week van tevoren plannen is absoluut noodzakelijk.

“Je kunt een man niet meer trainen op een dinsdag, dinsdagavond, hij doet vergaderingen en woensdag oefent hij met het team,” zei Judge. “Het is belangrijk voor ons om diepte vast te stellen.”

Het zal helpen dat de competitie de oefenploegen (ze zouden dit seizoen al verhogen van 10 naar 12) naar 16 spelers heeft uitgebreid, waarbij vier van de spelers wekelijks worden beschermd tegen ondertekening door andere teams. Voorheen konden alle spelers van de oefenploeg worden aangemeld bij de actieve selectie van een ander team.

Nog een nieuwe rimpel: maximaal zes spelers in de oefenploeg – normaal gesproken voorbehouden aan jongeren – kunnen veteranen zijn en een soort niveausysteem vormen.

“Dat zal de sleutel zijn voor alle teams en hoe ze die 16 posities in de toekomst beheren”, ’zei Judge.

Het blijkt moeilijker dan ooit voor onontwikkelde gratis agenten om de definitieve roosters vast te houden, aangezien er geen wedstrijden in het voorseizoen zijn voor deze grotendeels niet-erkende spelers om indruk te maken. De eerste van slechts 14 gewatteerde trainingen voor de Giants is pas op 17 augustus en de aanloop naar de seizoensopener van 14 september zal minder live-oefeningen en hitting bevatten dan ooit tevoren. Een eerste indruk is wellicht belangrijker dan ooit tevoren.

READ  Mookie Betts evenaart MLB-merk voor drie homeravonden in de overwinning van Dodgers

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *