Warriors vs Suns – Samenvatting van het spel – 28 januari 2021

Feniks – – Frank KaminskyAbdel Nader Contact is niet het eerste – of het tweede of derde – dat tegenstanders gewoonlijk voelen wanneer ze tegenover de Phoenix Suns staan.

Maar voor één nacht werden de twee back-ups in het vierde kwartaal niet stopgezet en hielpen de Suns een teleurstellende verliezende streak van drie wedstrijden te behalen.

Nader scoorde 16 punten en Kaminski scoorde bijna een hattrick met 12 punten, 13 rebounds en acht assists, en Phoenix liep weg in de tweede helft om Golden State Warriors 114-93 donderdagavond te verslaan.

Monty Williams, de coach van Suns, was vooral blij met de manier waarop hij de back-ups speelde, wat een grote reden was dat het team 34 assists had in 41 opgemaakte baskets.

“Dat is het soort basketbal dat we willen spelen”, zei Williams. “Dat is het niveau dat ik tegen de spelers ga aannemen. 34 assists, balbeweging, spelersbeweging, dat is wie we zijn. De balans was veel beter vanavond.”

Phoenix zette een voorsprong van vijf punten om in de eerste helft en leidde tegen het einde van de derde helft naar 85-71. De Suns hebben de afgelopen weken moeite gehad om de leiding te behouden, maar hadden geen probleem op donderdag, met een voorsprong van 100-81 nadat Nader 3 seconden op rij scoorde op passes van Kaminski.

Nader zei: “Frank was geweldig, waardoor de workflow gemakkelijker werd voor mannen zoals ik.” “Een grote kerel met opgeheven hoofd en het maken van deze passen is iets enorms.”

Suns deed wat van hun beste werk op de bank voor de wedstrijd, maar de start was ook sterk. Alle vijf scoorden ze in dubbele cijfers en Michael Bridges Hij leidde het team met 20. Dinder Eighton Hij voegde 12 punten en 13 rebounds toe in 23 minuten.

READ  Hoe je vals kunt spelen in Super Mario Maker en er jarenlang mee weg kunt komen

Suns bewogen opnieuw boven de .500 op 9-8. Warriors zijn afgenomen tot 10-9.

Stephen Curry Hij leidde het Warriors-team met 27 punten in 10 van 20, waaronder 5 van 10 uit 3-punts bereik. Andrew Wiggins Hij kreeg 16 punten, en Eric Paschal 12.

Golden State raakte slechts 38% van het veld, 29% van een 3-punts bereik.

“We zoeken nog steeds naar consistentie aan beide kanten”, zei Steve Kerr, coach van de Warriors. “Onze verdediging is op en neer en onze aanval is op en neer. En dan is het seizoen op en neer.”

Phoenix maakte laat in het eerste kwartaal een voorsprong van 14 punten, maar de Golden State was tegen de eerste helft gezakt naar 52-47.

‘Ik dacht dat we alle kans hadden om het te bemachtigen,’ zei Kerr. “We kwamen daar vast te zitten in de eerste helft. De schoten kwamen niet binnen, maar we vochten en zaten in de wedstrijd tussen de helften. Hij glipte bij ons weg. Ik dacht dat Phoenix beter werd uitgevoerd dan wij.”

Er is geen drievoudige dubbele houder

Met een grote serie in de laatste minuten waren de Suns vooral gericht op het bezorgen van Kaminsky zijn eerste hattrick uit zijn carrière.

Het lukte niet, maar Kaminski was nog steeds trots op de manier waarop hij op de bank speelde.

“Energie is besmettelijk”, zei Kaminsky. “Het begint met onze stoelen en je probeert zo hard mogelijk te spelen, energie binnen te halen en het is vanavond gelukt.”

TIP-INS

de krijgers: Kelly Ober Jr.. Hij verdiende vier punten en vier rebounds in zijn debuutwedstrijd tegen zijn voormalige team. Hij schoot er slechts 1 van 11 uit het veld. Oubre maakte deel uit van de handel met Oklahoma City die binnenkwam Chris Paul Naar de woestijn. Oubre handelde ongeveer een week later met de Warriors.

READ  Geen grapje, PlatinumGames lanceert Sol Cresta op de Nintendo Switch

Zonnen: bewaarder van alle sterren Devin Booker Hij miste zijn derde wedstrijd op rij met een hamstringblessure. Coach Monty Williams zei dat Booker wat schoten deed tijdens de training, maar zijn hamstrings niet testte met oefeningen op volle snelheid. Paul had 13 punten en vier assists.