We hebben echt goede cijfers

De media, zei Trump, behandelen hem niet eerlijk. (Het dossier)

Washington:

De Amerikaanse president Donald Trump straalde dinsdag het vertrouwen uit om de peilingen van november te winnen en beweerde dat hij de economie van het land voor de tweede keer zal omkeren.

“Dit is een zeer belangrijke verkiezing. We hebben geweldig werk geleverd. We moesten het uitschakelen, zoals ik al zei, zet het uit, nu zijn we weer begonnen. Zoals je weet, kondigden ze twee weken geleden recordaantallen aan, bijna vijf miljoen mensen, en dat is de laatste maand, wat ook een record was, 2,8 miljoen mensen. Niemand heeft ooit gedaan wat we hebben gedaan en nu doen we het twee keer ‘, vertelde Trump op een persconferentie van het Witte Huis.

“En ik denk dat je tegen de verkiezingsdag ongelooflijke cijfers zult zien. Het derde kwartaal zal heel goed zijn. Het vierde kwartaal zal geweldig zijn, maar het volgende jaar wordt een van de beste economische jaren Dus hopelijk kan ik de president worden, waar we zeggen dat ik kijk naar het geweldige werk dat ik heb gedaan ‘, zei hij.

Trump reageerde op een vraag of hij de presidentsverkiezingen van november zal winnen. ‘Zie jij jezelf als de underdog in deze race? Zie jij jezelf verliezen in de herfst?’ hij werd gevraagd.

‘Nee, dat doe ik niet. Ik denk dat we echt goede peilingscijfers hebben. Het zijn geen onderdrukkingspeilingen. Het zijn echte peilingen’, stelde de president.

“We wonnen een race waar het hetzelfde was, 2016. We hadden nep-polls. Ze bleken nep. Ze waren niet allemaal, een paar hadden het goed. Drie van hen, om precies te zijn, drie van hen. Een van hen was nietsvermoedend, maar ze hadden het goed. Ze waren er erg trots op. Maar we hadden in 2016 nog iets meer. Maar we kwamen binnen “, zei hij.

READ  Ashok Gehlot spreekt over BJP "Luring" Congress MLA's, Oust Government

De media, zei Trump, behandelen hem niet eerlijk.

‘Dat hebben ze nooit en misschien ook nooit. Maar misschien zullen ze dit maar een tweede keer omdraaien. En het gaat heel snel gebeuren. Als we het een tweede keer omdraaien, doen ze het misschien. Ik denk dat we dat zijn doet het erg goed in de peilingen en ik denk dat je een stille meerderheid hebt, zoals dit land nog nooit eerder heeft gezien, “zei Trump

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *