Weekend pc-speldeals: bereid je voor op NFS, Assassin’s Creed en meer franchises

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele internet elke week op één plek worden verzameld voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en houd je portemonnee vast.

In de bundelruimte deze week is het de Wormen franchise van artillerietactische spellen die in de schijnwerpers staan. De toepasselijk genoemde Humble Worms Worms Worms-bundel heeft vier niveaus van games uit de serie, van klassiekers tot de modernere inzendingen.

Voor $ 1 ga je aan de slag met het origineel Worms, Worms Blast, Worms Pinball, en Worms Crazy Golf. Vervolgens ligt het gemiddelde prijsniveau momenteel rond de 10 $, en het komt met Wormen herladen en Worms Ultimate Mayhem, naast vijf DLC-pakketten voor Opnieuw geladen.

Het niveau van $ 12 wordt toegevoegd Worms Revolution, Worms Armageddon, Worms World Party Remastered, en Worms Clan Wars, evenals een multiplayer DLC-pakket voor Ultieme chaos. Ten slotte krijgt u met het $ 17-niveau alle voorgaande items, evenals Wormen WMD, de Wormen revolutie seizoenspas en een kortingsbon van 10% voor de aanstaande schutter Wormen Rumble.

Een horrorbundel verschijnt waarschijnlijk voor het einde van de maand, maar daarvoor is er ook een Lego Bouw je eigen bundel promotie vindt plaats op Humble. Dit heeft hits als Lego Batman-trilogie, DC Super-Villains, Marvel Super Heroes, en nog veel meer in de selectie. Hoe meer artikelen er aan de winkelwagen worden toegevoegd, hoe groter de korting, tot wel 85% korting.

In de Epic Games Store zijn er nog twee games gratis die je kunt claimen, met Amnesia: A Machine for Pigs en Kingdom New Lands komt binnen om het vorige duo te vervangen.

READ  WRC 9 is nu beschikbaar voor pc en voor PS4 en Xbox 1 op 8 september in Noord-Amerika

De horror-titel Amnesia: A Machine for Pigs is een indirect vervolg op de hit Amnesia: The Dark Descent volgens een vergelijkbare overlevingsgameplay-stijl, hoewel deze niet dezelfde ontwikkelaar bevat. Kingdom New Lands is een terugkerende weggeefactie voor de winkel, waardoor je nog een kans krijgt om het zijwaarts scrollende strategiespel te pakken.

De weggeefactie van volgende week heeft een Halloween-thema, zoals Lagen van angst 2 en Kostuum Quest 2 komen binnen als de freebies op 22 oktober. Dat is niet alles voor weggeefacties, aangezien Sega momenteel de Southern Fronts DLC van Bedrijf van Helden 2. Als je het basisspel niet bezit, is het dat wel momenteel $ 1 op SteamMaar als je een Game Pass-abonnee bent, staat de volledige editie daar ook op.

Gratis evenementen

Een ander demo-festival komt voorlopig niet meer terug, dus we zijn terug bij de standaard gratis evenementen. De enige game die dit weekend gratis te spelen is, lijkt te zijn Warhammer 40.000: Mechanicus, de XCOM-achtige turn-based strategietitel.

Grote deals

De Sega-jubileumactie die vorige week van start ging, heeft de enorme kortingen nog steeds niet losgelaten. Als je erbij komt, is er nu franchiseverkoop voor EA racegames, Moordenaars gelofte, en er is ook een flinke promotie voor Microsoft-games. Bekijk deze en meer in de onderstaande grote deals:

DRM-vrije goedheid

In het front van DRM-vrije game-deals vindt u hoogtepunten van de laatste verkopen van de GOG-winkel hieronder, waaronder enkele van de nieuwe Diep zilver uitgever weekendverkoop:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.

READ  EA Play wordt in december toegevoegd aan Xbox Game Pass voor pc

En dat is het voor onze keuze uit de pc-game deals van dit weekend, en hopelijk hebben sommigen van jullie genoeg zelfbeheersing om de bank niet kapot te maken door nieuwe games toe te voegen aan je steeds groter wordende achterstand. Natuurlijk staan ​​er enorm veel andere deals klaar op de interwebs als je er hard genoeg doorheen kamt, dus houd je ogen daarvoor open en heb een fantastisch weekend.

Written By
More from Max Mcgee

Hersenschade kan worden gekoppeld aan Covid-19, waarschuwen wetenschappers

Deskundigen van het University College London (UCL) waren de laatsten die beschreven...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *