‘Wheel of Fortune’ en ‘Jeopardy’ keren terug naar de studio met opnieuw ontworpen sets

‘Wheel of Fortune’ en ‘Jeopardy’ keren terug naar de studio met opnieuw ontworpen sets

Twee van Amerika’s langstlopende gameshows, Rad van Fortuin en Gevaar! gaan terug naar de studio.

Beide shows werden getroffen door de stopzetting van de productie van COVID-19, maar Deadline begrijpt dat beide gesyndiceerde shows, die afkomstig zijn van Sony Pictures Television en CBS Television Distribution, deze week en volgende week zullen beginnen met filmen.

Er zullen echter een paar aanpassingen zijn.

In Rad van Fortuin, Deadline begrijpt dat het wiel opnieuw is ontworpen om een ​​goede sociale afstand tussen deelnemers te creëren.

Over Gevaar!, het podium is enigszins opnieuw ontworpen om meer ruimte tussen de drie podiums van de deelnemers mogelijk te maken. De deelnemers zullen ook op veilige afstand zijn van gastheer Alex Trebek aan zijn lessenaar.

Zoals je je kunt voorstellen, hebben beide shows gezondheids- en veiligheidsmaatregelen genomen toen ze weer in productie gingen in Culver City, Californië. Alleen essentiële staf en crew worden op het podium toegelaten, PPE wordt voor iedereen achter de schermen verzorgd en alle staf en crew worden regelmatig getest, terwijl deelnemers ook worden getest voordat ze naar de studio komen voordat ze opnemen. Maatregelen voor sociale afstand nemen zullen ook strikt worden gehandhaafd, zowel op het podium als daarbuiten.

Gevaar!, die vijf afleveringen per dag, twee dagen per week zal opnemen, zal naar verwachting deze week weer in de studio zijn Rad van Fortuin is van plan volgende week terug te keren naar de film.

Rad van Fortuin, dat wordt gehost door Pat Sajak en Vanna White, gaat zijn 38e seizoen in, terwijl Alex Trebek wordt gehost Gevaar! gaat zijn 37e seizoen in. Beide shows, gemaakt door Merv Griffin, zijn gecontracteerd tot het seizoen 2022-2023 en worden geproduceerd door Mike Richards, die de aftredende Harry Friedman vervangt.

READ  Palworld besteedt £378.000 per maand aan servers om ervoor te zorgen dat de service nooit uitvalt

Rad van Fortuin en Gevaar! keren terug naar de studio om afleveringen op tape op te nemen voor de komende seizoenen van de shows. De producties hebben protocollen opgesteld in overeenstemming met de huidige richtlijnen van de overheid om deelnemers, personeel, bemanning en talent te beschermen tegen de verspreiding van COVID-19. Hoewel sommige dingen achter de schermen en op de set zijn veranderd om iedereen veilig te houden, kunnen fans hetzelfde verwachten Rad van Fortuin en Gevaar! ze zijn verliefd geworden wanneer het seizoen begint, ”vertelde een studio-woordvoerster aan Deadline.

Waar te kijken Gevaar

Waar te kijken Rad van Fortuin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *