Will Wright zoekt hulp bij Modder Sims om een ​​nieuw spel te testen

Als je pc-games speelt sinds de jaren ’90, is de kans groot dat je ten minste één Will Wright-game hebt gekocht. Gerespecteerde maker van games zoals Sims En sporen Hij heeft eigenlijk niet in dezelfde mate in de schijnwerpers gestaan ​​sinds hij EA in 2009 verliet. Hij heeft echter hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw project. Will Wright is zelfs op zoek naar bètatesters voor deze nieuwe game, en hij wendt zich tot de fans en moderators van de game. Sims Een ketting om hem een ​​handje te helpen.

In een bericht dat beide bereikt De Sims 4 Nexus En De Sims modNodigt Wright gamers uit die met Memories de gaming-scene willen helpen vormgeven. Hij heeft enthousiaste makers van inhoud nodig om zijn concept te realiseren.

De juiste kandidaten worden lid van de speciale pre-launch-community die leuke dingen belooft. Degenen die zich aanmelden, gaan achter de schermen en werken samen met de ontwikkelaars. Natuurlijk verdien je krediet voor je bijdrage aan het spel.

Maak indruk

Een deel van de enquête vraagt ​​of respondenten in staat zijn om 3D- of audiocontent te maken, naast hun vaardigheid in industriële tools. Mensen als Unity, Unreal, Maya en Photoshop maken allemaal deel uit van het gesprek. Contentmakers die ervaring hebben met RobloxEn Tweede levenEn sporen, En Sims Het zou ook gepast zijn.

Dit zal waarschijnlijk iets zijn om te doen Proxy, Het is een draagbaar spel Die wordt ontwikkeld Van Gallium Studios. Volgens de studio, Proxy Het is een simulatiespel voor kunstmatige intelligentie waarmee gebruikers kunnen communiceren met hun onderbewustzijn. Het bevat tools voor het maken van inhoud die kunnen helpen bij het integreren van middelen in het spel.

READ  Na een ruwe lancering zegt Empire of Sin-regisseur Brenda Romero dat er updates komen

Wright zal Sims Modders om hulp vragen om een ​​nieuw spel te testen (1)

Waarschijnlijk Proxy Het is niet langer alleen een mobiel adres. Met wat Will Wright deed Sims Meer nog, het zal interessant zijn om te zien waar dit alles toe leidt.

Written By
More from Max Mcgee

Mahesh Babu, Allu Arjun, Arya en andere celebs wensen Devi Sri Prasad

Devi Sri PrasadSociale media Ace-muziekregisseur Devi Sri Prasad viert zijn 41stverjaardag vandaag....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *