Aubrey O’Day zegt dat ze het moeilijk vindt te geloven dat Britney Spears gevangen wordt gehouden

Aubrey O’Day zegt dat ze het moeilijk vindt te geloven dat Britney Spears gevangen wordt gehouden

Aubrey O’Day maakt bezwaar tegen de #FreeBritney-beweging, de door fans geleide samenzweringstheorie die beweert dat Britney Spears tegen haar wil gevangen zit in een conservatorium.

O’Day, 36, tweette donderdag, “Ik vind het moeilijk te geloven dat de vader van Britney haar gevangen houdt voor willekeurige gele muren, waardoor ze onzin praat met mensen als de laatste video die ze heeft gepost. is er geen mogelijkheid dat ze oprecht ziek is en dat deze beweging fans is die dat niet kunnen verwerken? “

De zanger van Danity Kane verwees naar een video van Spears, 38, gepost op Instagram op donderdag, waarin ze vragen beantwoordde zoals wat haar favoriete Disney-film is, terwijl ze voor een gele achtergrond staat.

‘Beantwoord nog een paar van je vragen’, onderschreef de ‘Toxic’-zanger de clip. “Ps als ik klink alsof ik een lisp heb, is dat omdat ik net een borg heb gekregen 😜💋👄 !!!!”

In reactie op de tweet van O’Day schreef een superfan van Spears: ‘Het hebben van psychische problemen betekent niet dat iemand zijn mensenrechten wordt ontnomen jfc. De manier waarop jullie psychische aandoeningen verder stigmatiseren door te veronderstellen dat het oké is voor mensen zoals zij om hun vrijheid te ontnemen, zegt heel veel over jou, niet over haar. “

In reactie op een deel van de kritiek verduidelijkte O’Day in een reeks tweets dat ze de schadelijke rol van de muziekindustrie voor de mentale gezondheid van een artiest erkende.

“Ik zat in een groep met een paar artiesten die toegaven dat ze niet voor deze branche waren gebouwd, en veel daarvan deed hen diep pijn”, ze tweette. “Ik denk gewoon dat het veranderen van haar voor de hand liggende psychische problemen in een samenzweringsgevangenis haar of anderen hier niet helpt.

READ  Nintendo Switch Sports: dit komt er in elke editie

Anderen waren het echter eens met de voormalige ster ‘Making the Band’ dat fans niet weten wat er achter de schermen echt gebeurt.

Ik geloof dat twee dingen hier waar kunnen zijn, ‘zei een persoon. “Ik geloof dat haar situatie corrupt kan zijn (aan de kant van advocaten / management), maar ik geloof wel dat we niet genoeg weten over haar geestelijke gezondheid (noch het recht hebben om te weten) om een ​​echt begrip te hebben.”

De oudere broer van Spears, Bryan, brak deze week zijn stilzwijgen en hielp licht werpen op de situatie van zijn zus. ‘Het is erg frustrerend om te hebben’, zei hij over het conservatorium op de podcast ‘Zoals niet gezien op tv’. “Of iemand nu in vrede komt om te helpen of met een houding binnenkomt, het moet frustrerend zijn als iemand je constant vertelt dat je iets moet doen.”

De 43-jarige voegde er echter aan toe dat zijn familie het erover eens is dat ze ‘de juiste keuze hebben gemaakt’.

Spears is sinds 2008 conservator bij haar vader, Jamie Spears. Afgelopen september stapte hij om gezondheidsredenen weg, maar Jodi Pais Montgomery is momenteel tot 22 augustus conservator van Spears.

De moeder van de popster, Lynne Spears, diende vorige week juridische documenten in om te worden opgenomen in alle toekomstige conservatorschapsbesluiten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *