Xbox Game Pass verliest binnenkort nog vijf games

Volgens de Xbox Game Pass-app zullen binnenkort nog vijf games de dienst verlaten. Momodora: Een sprookje onder het maanlichtEn de OxenfreyEn de Het Jackbox-feestpakket 4En de Vampres: Cold Soul, En de Moeder Rusland bloedt Iedereen zal binnenkort buiten dienst zijn. De Xbox Game Pass-app op Windows 10 laat zien dat deze games allemaal op 1 maart vertrekken, dus je hebt twee weken de tijd om te zien welke prestaties je van deze games nodig hebt.

Momodora: Een sprookje onder het maanlicht

Beschrijven: Reverie Under the Moonlight is de vierde inzending in de populaire 2D-platformgame Momodora. Vertel en ontwijk je een weg door Cursed Land om een ​​audiëntie bij de koningin te zoeken en het levensbedreigende kwaad te weerleggen.

Momodora: Een sprookje onder het maanlicht Het laat zowel Xbox Game Pass als Xbox Game Pass voor pc over. De Windows 10-editie ondersteunt geen Xbox-prestaties. Volgens schattingen duurt het tussen de 12 en 15 uur om alle prestaties in deze Metroidvania te ontgrendelen, en hoewel de lijst er niet erg taxisch uitziet, is de Probeer dit niet eens De prestatie vereist dat je het spel met gekke moeite speelt nadat je Hard hebt verslagen, dus het kan voor sommigen wat hoofdpijn veroorzaken.

Momodora: Een sprookje onder het maanlicht
Momodora: Een sprookje onder het maanlicht

Reverie Under the Moonlight is de vierde inzending in de populaire 2D-platformgame Momodora. Vertel en ontwijk je een weg door Cursed Land om een ​​audiëntie bij de koningin te zoeken en het levensbedreigende kwaad te weerleggen.

Oxenfrey

Scherm

Beschrijven: “OXENFREE: het emotionele avonturenspel dat je moet kennen” – IGN

READ  Fortnite-spelers worden weer raar, dit keer over The Rock

OXENFREE is een bovennatuurlijke thriller die draait om een ​​groep vrienden die ongewild een spookachtige kloof openen. Speel als Alex, een slimme tiener die haar nieuwe broer Jonas meeneemt naar een avondfeest op een oud militair eiland. De nacht neemt een spookachtige wending als je spookachtige wezens uit het verborgen verleden van het eiland loslaat. Hoe je je vrienden behandelt, de gebeurtenissen van de nacht en de wezens waarop je loslaat, is aan jou.
grootte: 2,9 GB

Oxenfrey Je zou tussen de 10 en 12 uur moeten nemen om al zijn prestaties te ontgrendelen, wat gemakkelijk kan worden gedaan in de tijd die je nog hebt. Hoewel de 13 prestaties op papier niet belastend lijken, worden ze allemaal als vermist beschouwd, dus pas op. Als je geen aandacht wilt, bezoek dan onze geweldige site Ossenvrije walkthrough Het beschrijft wat u moet doen om die vervelende prestaties te laten zien die u niet mag missen. Oxenfree zal zowel Xbox Game Pass als Xbox Game Pass voor pc verlaten. De game deelt de prestatielijst tussen Xbox One en Windows 10.

Oxenfrey
Oxenfrey

“OXENFREE: HET EMOTIONELE AVONTUURSPEL DAT JE MOET KENNEN” – IGN OXENFREE is een bovennatuurlijke thriller over een groep vrienden die ongewild een spookachtige kloof openen. Speel als Alex, een slimme tiener die haar nieuwe broer Jonas meeneemt naar een avondfeest op een oud militair eiland. De nacht neemt een spookachtige wending als je spookachtige wezens uit het verborgen verleden van het eiland loslaat. Hoe je je vrienden behandelt, de gebeurtenissen van de nacht en de wezens waarop je loslaat, is aan jou.

READ  Indore's PhD Vegetable Seller Raisa Ansari's protest in het Engels is viraal

Het Jackbox-feestpakket 4

Het Jackbox-feestpakket 4

Beschrijven: De grootste en vierde toevoeging aan de partygame-franchise bevat het leuke vervolg op Fibbage 3 en de nieuwe modus Fibbage: Enough About You; Webgebaseerd frameworkspel Overleef het internet; Nerveuze geschiedenis een monster op zoek naar het beest; Verwarde debatwedstrijd; En de singleplayer-kunstgame Civic Doodle. Gebruik telefoons of tablets als consoles en speel met maximaal 16 spelers, plus een publiek van 10.000!
grootte: 1,2 GB

Het Jackbox-feestpakket 4 Het is alleen beschikbaar in Xbox Game Pass voor console, en het lijkt erop dat een groot aantal van jullie deze kaart op je kaart hebben staan ​​en deze nog niet eens hebben voltooid. De reden voor het relatief lage aantal dat moet worden voltooid, kan te wijten zijn aan prestaties waarvoor veel spelers (in sommige gevallen 16 spelers) nodig zijn om een ​​prestatie te behalen. Voor degenen die geen vrienden hebben (inclusief ikzelf), is er een manier om deze multiplayer-prestaties te ontgrendelen met Google Chrome. Raadpleeg voor meer informatie over deze methode De Jackbox Party Pack 4-tour

Het Jackbox-feestpakket 4
Het Jackbox-feestpakket 4

De grootste en vierde toevoeging aan de partygame-franchise bevat het leuke vervolg op Fibbage 3 en de nieuwe modus Fibbage: Enough About You; Webgebaseerd frameworkspel Overleef het internet; Nerveuze geschiedenis een monster op zoek naar het beest; Verwarde debatwedstrijd; En de singleplayer-kunstgame Civic Doodle. Gebruik telefoons of tablets als consoles en speel met maximaal 16 spelers, plus een publiek van 10.000!

Vampres: Cold Soul

Famprais: prestaties van de koude ziel

Beschrijven: Vambrace: Cold Soul is een roguelike-achtig fantasie-avontuur dat zich afspeelt in een bevroren landschap. Plan je expedities ondergronds en raak dan het vervloekte dak van de stad met je team van helden. Gebruik unieke krachten, vermijd gevaarlijke vallen, rare en moedige ontmoetingen en overleef de dodelijke strijd!
grootte: 5,3 GB

READ  China Pullback in betwist gebied in Ladakh om vandaag compleet te zijn: bronnen

Vampres: Cold Soul De Play Anywhere-titel verlaat Xbox Game Pass en Xbox Game Pass voor pc. Volgens schattingen kan een turn-based RPG in ongeveer 15-20 uur worden voltooid, waardoor dit de langste doorlooptijd op deze lijst is. De moeilijkste prestaties lijken verzamelprestaties te zijn waarvoor je tijdens het spel kostuums moet vinden. Om alle 26 te vinden, moet je het spel vaak spelen, dus alleen de meest toegewijde mensen zullen proberen dit spel te voltooien.

Vampres: Cold Soul
Vampres: Cold Soul

Vambrace: Cold Soul is een roguelike-achtig fantasie-avontuur dat zich afspeelt in een bevroren landschap. Plan je expedities ondergronds en raak dan het vervloekte dak van de stad met je team van helden. Gebruik unieke krachten, vermijd gevaarlijke vallen, rare en moedige ontmoetingen en overleef de dodelijke strijd!

Mother Russia Bleeds, die is opgenomen in de Xbox Game Pass voor pc maar geen prestaties ondersteunt, verlaat ook de service op 1 maart.

Written By
More from Aubrey Mason

De Spelen van 2021: Hogwarts Legacy

De Spelen van 2021: Hogwarts Legacy – Velen van ons zullen ongetwijfeld...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *