Xbox Games verkoopt Gangbusters op PS5

Xbox Games verkoopt Gangbusters op PS5

Nu hebben we enkele harde gegevens uit de Verenigde Staten, die erop wijzen dat de strategie succesvol is geweest. Sea of ​​Thieves, het uitstapje van de legendarische Britse ontwikkelaar Rare in 2018, is dankzij de PS5-lancering 49 plaatsen gestegen op de Amerikaanse bestsellerlijst voor april en staat daarmee op de vierde plaats achter Stellar Blade, Helldivers 2 en Xbox. Slechts één. Call of Duty: Modern Warfare 3. Het was de derde best verkochte PlayStation-game van de maand.

Obsidian's coöp-avonturenspel Grounded kende een vergelijkbaar succes en sprong van de 167e plaats vorige maand helemaal naar de 12e plaats. Deze game werd ook uitgebracht op de Nintendo Switch, maar was de negende best verkochte PlayStation-game van de maand. Het verscheen niet in de top tien op Nintendo.

Dit alles suggereert dat dit zo is enorm Xbox Game Studios-titels worden op PS5 verkocht, ondanks dat het late porten zijn. Het is niet moeilijk voor te stellen hoe goed de ondersteuningsketen is Oorlogsuitrusting, Forza HorizonEn aura Het zal op PlayStation-platforms draaien, maar het valt nog te bezien of Microsoft de trekker overhaalt. Het laatste woord dat we hebben gehoord is dat niets uitgesloten is, maar totdat er daadwerkelijk een aankondiging wordt gedaan, blijft dit voorlopig allemaal speculatie.

[source x.com, via News: Apr 2024 USA Sales: Stellar Blade Slashes Straight to Number 1, Helldivers 2 Is Still Insane]

READ  Komt het alleen naar PS4, PS5, Xbox of Switch? uitleggen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *