Xbox Preorder Guide: waar de Xbox Series X en S te koop zijn (indien aangevuld)

De volgende generatie Xbox wordt in slechts een paar maanden gelanceerd en vanaf vandaag kun je de twee nieuwste consoles van Microsoft reserveren, Xbox-serie X en Xbox-serie S. De Series X en Series S komen op 10 november uit voor respectievelijk $ 500 en $ 300, en de voorbestellingen zijn net begonnen in de VS en Canada.

Waar kun je de Xbox Series X en Series S reserveren?

Preorders voor de Xbox Series X en Series S waren vanaf onze laatste update uitverkocht bij alle grote retailers. Xbox-pre-ordervermeldingen zijn gisteren live gegaan bij Target, Walmart, Microsoft, GameStop en andere winkels, maar waren net zo snel uitverkocht als ze verschenen. U kunt de onderstaande winkelvermeldingen bekijken in geval van beschikbaarheid. In een recente tweet, Riep Xbox zijn volgers op om zich aan te melden bij retailers voor voorraadupdates en zei dat er op de releasedag meer consoles beschikbaar zullen zijn.

Xbox Series X reserveren:

Xbox Series S reserveren:

Xbox Series X / S-bundels

Xbox draadloze controllers reserveren

De nieuwe Xbox draadloze controllers die naast de Xbox Series X en Series S verschijnen, zijn verkrijgbaar in Carbon Black, Robot White en Shock Blue. Ze hebben een meer ergonomisch ontwerp; gestructureerde handgrepen op de bumpers, triggers en achterkant van de behuizing; en een door Elite-controller geïnspireerde hybride D-pad voor verbeterde precisie. De bijgewerkte controllers hebben ook een nieuwe geïntegreerde Share-knop voor het vastleggen en opnemen van gameplay-momenten.

Pre-order games voor Xbox Series X en Series S.

Microsoft pusht zijn Xbox Game Pass-abonnement voor next-gen, dat toegang geeft tot een enorme, roterende bibliotheek met games voor een maandelijks bedrag, inclusief de mogelijkheid om first-party games zoals Halo Infinite op de eerste dag te spelen. Je kunt nog steeds een aantal van de grootste games voor Xbox Series X en Series S reserveren.

Binnenkort: Xbox All Access

Als alternatief voor vooraf betalen, kunt u profiteren van die van Microsoft Xbox All Access programma, waarmee je gedurende 24 maanden voor je Xbox Series X- of Series S-console kunt betalen. Kies je voor de Xbox Series X, dan betaal je $ 35 per maand, terwijl de Xbox Series S $ 25 per maand kost.

Kiezen voor Xbox All Access bespaart u op de lange termijn geld, aangezien het betalingsplan Xbox Game Pass Ultimate omvat, dat wordt geleverd met Game Pass voor zowel pc als console, xCloud-gamestreaming, Xbox Live Gold en een EA Play-abonnement. Het betalingsplan voor de Xbox Series X kost je in totaal $ 840, een besparing van $ 19 als je bedenkt dat de console $ 499 is en Game Pass Ultimate over twee jaar $ 360 is. U bespaart nog meer met het betalingsplan van de Xbox Series S, dat u in totaal $ 600 kost en u in twee jaar tijd $ 59 bespaart op de prijs van de console en Game Pass Ultimate.

We verwachtten dat Xbox All Access beschikbaar zou komen naast algemene console-pre-orders, maar het was niet beschikbaar voor aanmeldingen op de dag dat de pre-orders opengingen. Vermeldingen in winkels zoals Best Buy en Walmart zeggen nog steeds “binnenkort beschikbaar”. We werken dit verhaal bij wanneer Xbox All Access officieel beschikbaar komt. Raadpleeg in de tussentijd onze gids voor wat u moet weten over Xbox All Access voor meer informatie.


GEEN VOORRAAD MEER:

Voorbestellingen voor Xbox Series X en Series S-consoles waren binnen één dag uitverkocht bij alle grote retailers. Xbox impliceerde retailers zullen binnenkort meer voorraad hebben, maar hebben geen concrete details gegeven. We weten dat er meer consoles beschikbaar zullen zijn op de releasedag (10 november), maar het aantal is zeker beperkt.

Bekijk alle pre-orderpagina’s van de Xbox Series X en S: Microsoft Store | Amazon | Beste koop | Doelwit | Walmart | GameStop | Sams club | Newegg | Antonline

READ  Dagelijkse aanbiedingen: vroege besparingen voor Prime Day op Xbox Game Pass- en Nintendo Switch-games
Written By
More from Vanessa Hale

Halo Infinite: 343 Industries legt uit hoe bepantseringcoatings werken

In een nieuw blogpostHeeft Halo-ontwikkelaar 343 Industries enkele nieuwe details verstrekt over...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *