Xbox Series X / S Beschikbaarheid voor lanceringsdag: waar de Series X vandaag te koop is

De Xbox-serie X en Xbox-serie S. vandaag gelanceerd, 10 november, en tenzij je snel genoeg was om een ​​voorbestelling te bemachtigen toen ze voor het eerst live gingen op 22 september, wil je misschien eindelijk je Xbox Series X / S-bestelling veiligstellen op de lanceringsdag. Vanaf 13:30 ET zijn veel winkels al aangevuld en zijn ze vandaag meteen uitverkocht.

Hoewel Sony dat officieel heeft bevestigd PS5-bestellingen zijn alleen online op de releasedag Vanwege de veiligheidsmaatregelen van COVID-19 heeft Microsoft hetzelfde niet bevestigd voor de Xbox Series X / S. Hoewel de meeste retailers nog steeds vasthouden aan alleen online bestellingen voor de Xbox Series X, heeft GameStop de beschikbaarheid in de winkel in de komende weken bevestigd.

Welke retailers hebben de Xbox Series X / S op de dag van lancering?

Verschillende winkels, waaronder Newegg, GameStop, Target en de Microsoft Store, werden om middernacht bijgevuld en zijn sindsdien weer uitverkocht. Het is onduidelijk of deze retailers later op de dag meer voorraad van de Xbox Series X zullen hebben. De website van GameStop zegt: “Momenteel uitverkocht, kom later terug”, hoewel we het zagen een van zijn Xbox-bundels komen weer beschikbaar (en zijn uitverkocht) rond 10.00 uur ET. We zullen waarschijnlijk de hele dag door mini-restocks bij deze retailers zien, maar tenzij je de aanbiedingen constant vernieuwt, zul je ze waarschijnlijk missen.

Walmart was de enige winkel die de bevoorradingstijd (12 PM ET) vandaag bevestigde, en het duurde niet lang voordat alle beschikbare voorraad uitverkocht was.

GameStop heeft vandaag een beperkt aantal Xbox Series X / S-consoles beschikbaar in de winkels voor lancering. We raden u aan uw plaatselijke winkel te bellen voor beschikbaarheid. Als je je kans mist om de nieuwe Xbox op de dag van lancering te bemachtigen, heeft GameStop ook een beperkte hoeveelheid Xbox Series X- en S-consoles in winkels op Black Friday, wanneer winkels om 7 uur open gaan.

READ  Bier brouwen is je favoriete PS5-, Xbox- en Nintendo Switch-game | Spellen | Vermaak

In Doelwit‘s Black Friday 2020-advertentie, bevestigde de winkelier dat de Xbox Series X en Series S alleen online op voorraad zullen zijn op 10 november. Aangezien de voorraad al een keer om middernacht is bijgevuld, is het onduidelijk of we de Xbox Series X later op de dag bij Target weer zullen zien.

Ondertussen, Beste koop heeft aangekondigd het zal tot 2021 geen Xbox Series X- of Series S-eenheden in fysieke winkels hebben. De winkelier wilde de online beschikbaarheid voor de lanceringsdag niet bevestigen en hield zijn plannen vaag, en zei dat de Xbox Series X / S te koop zal zijn op BestBuy.com zodra er eenheden beschikbaar zijn.

Als u herbevoorrading mist bij de grote retailers, zoals resellersites zoals StockX hebben voldoende eenheden beschikbaar, maar wees bereid om meer te betalen dan de catalogusprijs. Op dit moment vragen kopers ongeveer $ 380 voor de Series S en $ 730 voor de Series X.

Geen enkele andere detailhandelaar heeft specifieke plannen gedeeld om de Xbox op de lanceringsdag opnieuw te bevoorraden. Om voorbereid te zijn, wil je achter je computer zitten met betalingsinformatie in de buurt en alle belangrijke winkelvermeldingen in de gaten houden. Je kan ook volg ons op Twitter @GameSpotDeals voor de nieuwste updates over de beschikbaarheid van Xbox. In de tussentijd kun je onze inhalen Xbox Series X recensie voor onze console-impressies en meer details.

Waar kan ik de Xbox Series X kopen?

Xbox-serie X

Waar kunt u de Xbox Series S kopen

Xbox-serie S.
Xbox-serie S.

Waar kun je nu accessoires voor de Xbox Series X / S kopen

De nieuwe Xbox draadloze controllers die naast de Xbox Series X en Series S verschijnen, zijn verkrijgbaar in Carbon Black, Robot White en Shock Blue. Ze hebben een meer ergonomisch ontwerp; gestructureerde handgrepen op de bumpers, triggers en achterkant van de behuizing; en een door Elite-controller geïnspireerde hybride D-pad voor verbeterde precisie. De bijgewerkte controllers hebben ook een nieuwe geïntegreerde Share-knop voor het vastleggen en opnemen van gameplay-momenten.

Xbox Series X-games en abonnement

Microsoft pusht zijn Xbox Game Pass-abonnement voor next-gen, dat toegang geeft tot een enorme, roterende bibliotheek met games voor een maandelijks bedrag, inclusief de mogelijkheid om first-party games zoals Halo Infinite op de eerste dag te spelen. Je kunt nog steeds een aantal van de grootste games voor Xbox Series X en Series S reserveren.

Written By
More from Vanessa Hale

Is Sifu op Xbox?

de beste spellen Foto met dank aan Sloclap Is Sifu op Xbox?...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *