Xbox zal Hi-Fi Rush en Pentagon Edition eerst op concurrerende consoles uitbrengen, en later dit jaar op Sea of ​​Thieves

Xbox zal Hi-Fi Rush en Pentagon Edition eerst op concurrerende consoles uitbrengen, en later dit jaar op Sea of ​​Thieves

door
Willem D'Angelo
2 uur geleden geplaatst / 555 keer bekeken

Microsoft maakte eerder vandaag bekend dat deze gehouden zal worden A Een speciale editie van de officiële Xbox Podcast met Microsoft Gaming CEO Phil Spencer, hoofd van Xbox Sarah Bond en hoofd van Xbox Studios Matt Booty om een ​​update te geven over de Xbox-activiteiten.

Dat melden bronnen die bekend zijn met de plannen van Xbox de rand Microsoft wil een select aantal exclusieve Xbox-consoles uitbrengen op PlayStation 5 en Nintendo Switch.

bronnen beweren Hallo Fi Rush En droefheid Het zullen de eerste Xbox-games zijn die op concurrerende consoles worden uitgebracht, terwijl… Zee van dieven De game wordt later dit jaar gelanceerd op niet-Xbox-platforms. Andere first-party titels worden overwogen.

Hallo Fi Rush Het werd voor het eerst uitgebracht voor de Xbox Series droefheid Uitgebracht voor de Xbox-serie Zee van dieven Het werd in maart 2018 uitgebracht voor Xbox One en pc, en voor de Xbox Series

Er zijn de laatste tijd geruchten dat Microsoft overweegt om op zijn minst enkele Xbox-exclusives uit te brengen op concurrerende consoles zoals de PlayStation 5 en Nintendo Switch.

‘We luisteren en we horen je’, zei Spencer vorige week. “We hebben voor volgende week een bedrijfsupdate-evenement gepland, waar we ernaar uitkijken om meer details met jullie te delen over onze visie op de toekomst van Xbox. Blijf op de hoogte.”


Levenslange gamer en liefhebber, Willem D'Angelo Hij maakte voor het eerst kennis met VGChartz in 2007. Na jarenlang de site te hebben ondersteund, werd hij in 2010 aangenomen als junior analist, werkte hij zich op tot hoofdanalist in 2012 en nam hij in 2017 de hardwareschattingen over. Hij heeft zijn betrokkenheid uitgebreid. in de gaminggemeenschap door zelf inhoud te produceren Youtube kanaal En Twitch-kanaal. U kunt contact opnemen met de auteur Op Twitter @TrunksWD.

Meer artikelen

READ  Unrated Xbox Game Pass heeft een Metacritic rating van 93% voor maart 2022

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *