Zal India tegen september 2020 van COVID-19 af zijn? hier is wat aas astroloog Mahesh Bang zegt (exclusief)

Zal India tegen september 2020 van COVID-19 af zijn? hier is wat aas astroloog Mahesh Bang zegt (exclusief)

Mahesh Bang is een internationaal geprezen Vedische astroloog en Vastu-expert. Hij is ook een beroemde astroloog van beroemdheden en heeft vele beroemdheden zoals Sanjay Dutt, Sophie Chaudhry en nog veel meer begeleid.

Gevestigd in Zuid-Afrika kwam zijn inzicht in de Vedische wetenschap al in een zeer vroeg stadium aan het licht. Toen de dingen die hij tegen mensen zei, begonnen te gebeuren, veel respectabele bureaucraten, besloten politici hem om advies te vragen. Vanuit een spirituele achtergrond moedigde zijn familie hem aan om een ​​volwaardige carrière in de astrologie na te streven.

In een exclusief gesprek met International Business Times, India de beroemde astroloog Mahesh Bang vertelt wat hem inspireerde om astroloog te worden? Hoe de Vedische wetenschap mensen helpt het gewenste succes te bereiken. En tot slot heeft hij een antwoord op die ene vraag waar de natie op wacht sinds 25 maart 2020, wanneer zal COVID-19 verdwijnen in India en de wereld?

Fragmenten uit het interview:

Wat inspireerde je om astrologie te starten?

Elk gezin ervaart ups en downs en in mijn tienerjaren vonden we de tijden echt moeilijk. In dit stadium zocht ik de redenen waarom mijn familie en ik moesten lijden, en voor ik het wist vond ik veel antwoorden in de wetenschap van de astrologie. Daarna begon ik deze boeken met hernieuwde belangstelling te lezen.

Ten tweede voorspelde ik op 12-jarige leeftijd dat mijn vriend dat jaar het examen niet zal schrijven. En naarmate het jaar vorderde, had hij een blessure waardoor hij het eindexamen niet kon schrijven. Hierna erkende mijn moeder dat de voorspellingsvaardigheid die ze tijdens vele gebeurtenissen had opgemerkt, was bevestigd. Ik kan met trots zeggen dat het mijn moeder was en de spirituele leringen die ze in mij had ingebed, zijn de redenen waarom ik voor dit pad heb gekozen.

Wie zijn al uw belangrijkste klanten van Bollywood?

Ik heb het geluk dat ik een enorm klantenbestand heb in Bollywood, onder politici en zakenlieden over de hele wereld. Vanwege de onuitgesproken vertrouwelijkheid van mijn beroep kan ik hun namen niet onthullen.

Welke invloed heeft astrologie of uw begeleiding op hen gehad?

Astrologie helpt iemand om de goede gebeurtenissen te maximaliseren en het negatieve effect dat zich tijdens de levensreis kan voordoen, te minimaliseren. Het geeft dus richting en vormt het effect van je harde werk en inspanning. Ik heb velen zien profiteren van het juiste gebruik van deze wetenschap.

Van alle Bollywood-sterren, wie heeft je het meest geïnspireerd in je professionele leven?

Bollywood-icoon Sanjay (Dutt) Bhai, een van de mooiste mensen die ik tot nu toe heb ontmoet. Hij is zo bescheiden en beschouwt mij als een jongere broer. Ik ben zo blij deel uit te maken van zijn familie. Ik ken hem nu ongeveer twee decennia. Hij is een erg vriendelijke en zachtaardige persoon en heeft een enorme kennis van spiritualiteit en astrologie. Indien benaderd is hij altijd bereid om iedereen te helpen. In mijn ervaring gebruikt hij logica en redenering voordat hij enige wetenschap accepteert. Ik heb geluk dat ik hem ken.

Mahesh Bang

Ze zeggen dat karma en hard werken tot succes leiden, welke rol speelt astrologie?

Ja absoluut. Karma en hard werken zijn de benodigdheden en hulpmiddelen om een ​​succesvol spiritueel en materieel leven te leiden. Dit is zonder twijfel. Men moet altijd streven naar goed karma en hard werken om hun doelen te bereiken. Astrologie stelt ons in staat een venster te geven om iemands vorige karma en het effect in hun huidige omstandigheden te bekijken.

Als iemand bijvoorbeeld goed karma heeft, worden ze geboren met gunstige planetaire afstemmingen, met als resultaat dat ze in een gezin worden geplaatst met meer middelen die gunstig zijn voor hun ontwikkeling en naarmate ze groeien, bieden omstandigheden en kansen zich aan om ze te lanceren naar voren volgens hun lot.

Astrologie is vooral gunstig voor iemand die zich op een kruispunt bevindt, zich verward voelt, een duidelijker begrip nodig heeft van wat te volgen is, of iemand die nieuwsgierig is naar wat hun toekomst in petto heeft. Als iemand een specifiek pad of doel heeft, dan is kennis van welke beslissingen hij moet nemen en wanneer astrologie een vitale fakkel is die zijn pad verlicht. Astrologische begeleiding zoeken is als het controleren van de windrichting tijdens het varen van een boot. Als u de windrichting kent, kunt u gemakkelijk zeilen als u dat niet doet, dan heeft u meer moeite gedaan om uw bestemming te bereiken.

Wanneer wordt verwacht dat de COVID-19-fase in India zal eindigen of wanneer zal het beter worden?

Als iemand mijn recente astrologische kijk op Covid-19 heeft gevolgd, die wereldwijd nieuws haalde, waar ik had gezegd dat we eind september 2020 gelegenheid zullen krijgen voor enige verlichting. Hier zullen we zien dat de mensen van de landen die de juiste volgen voorzorgsmaatregelen en voorschriften zullen van de verlichting genieten en zullen daarom zien dat ze het effect, het vermogen om te beheersen overwinnen en op sommige plaatsen hun toevlucht kunnen nemen tot een enigszins normale manier van leven. Degenen die de aanbevolen richtlijnen niet kunnen volgen, zullen het tegenovergestelde zien gebeuren. In India zullen SA en Amerika blijven piekeren.

Mogelijk horen we in oktober gunstig nieuws over een vaccin.

Van 20 november 2020 tot 4 april 2021 is de planetaire configuratie opnieuw erg ongunstig voor de wereld, dit kan de natuurrampen, oorlogssituaties tussen twee landen, onrust, protesten voor sommigen vergroten. Hier is er een reële kans op vaccinfalen of een tweede golf van COVID -19.

Volgens de occulte wetenschap begon de eerste dag van de juiste afsluiting in India op 25 maart, dit is de eerste dag van ons hindoeïstische nieuwe jaar. Dit is op zichzelf een ongunstig voorteken. Daarom lijkt het erop dat deze toestand zal voortduren tot de volgende eerste dag van ons hindoe-nieuwe jaar, namelijk 13 april 2021, in India. Daarna begint het met de oplossing ervan.

Na 21 november 2021, wanneer de planeet Jupiter het Waterman-teken zal binnengaan, zal de hele wereld opnieuw betere dagen zien. Elk land na deze datum zal de pandemie astrologisch kunnen beheersen en beheersen, in dit stadium zullen we worden uitgerust met een effectief vaccin.

Op 10 en 11 februari 2021 komen er weer zes planeten in één sterrenbeeld, deze configuratie laat weer donkere wolken opdoemen. Dit was een van de belangrijkste factoren die ik gebruik om het begin van de pandemie vorig jaar 2019 te voorspellen.

Ik had deze pandemie in 2019 voorspeld, tijdens een evenement in Durban, had ik verklaard: “Op deze kerst 2019 komen er 6 planeten in één sterrenbeeld en het is een zeer zeldzame configuratie. Deze vergelijking was aanwezig in de 1e wereldoorlog, 2e wereldoorlog, Indo-Chinese oorlog, pest (1347) pandemische periodes. Rond deze tijd zal een gebeurtenis het zaad zaaien voor een wereldwijd negatief incident in het komende jaar dat wereldwijde aandacht zal trekken. Deze planetaire configuratie in de doorvoer is niet gunstig voor de aarde. Ergens zal er onrust zijn in de landen, het ongeluk zal het komende jaar plaatsvinden. Ook herhaald op de nationale radio lotus en mijn FB muur. “

Daarna werd ik geciteerd door multinationale mediahuizen. “Nu we zijn voorspellingen hebben ontplooid, begrijpen we de ernst van waar hij ons voor had gewaarschuwd, we zien de situatie van het wereld (gezondheids) oorlogstype, het oorspronkelijke epicentrum was China, begon in december en waar hij zei dat de pest nu een pandemie is. ‘

Wat raad je de mensen aan die niet in astrologie geloven?

Astrologie bestaat of je wilt geloven of niet, dat is jouw keuze. Hoe dan ook, als men met zuivere intentie goede daden blijft doen, positief blijft denken en een goede inspanning levert, dan kunt u nog steeds de positieve effecten van uw gunstige horoscoop bereiken. Men moet hier altijd naar streven.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *